Starity

Hol tartanak ma a Narancsvidék sztárjai?

2013. augusztus 06. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz elhinni, hogy a sorozat első epizódját ezen a héten sugározták. Igaz, 2007-ben véget ért, hatása a mai napig érezhető, hiszen egy realityshow-t is indítottak a dél-kaliforniai megyében.

hirdetés
Hol tartanak ma a Narancsvidék sztárjai?

Ben Mckenzie

A show befejeztével megpróbálkozott kilépni a nagyvilágba. Többnyire filmes szerepeket vállalt, majd a Terepen sorozatával ismét sikereket ért el. A műsort – melyben Regina King szintén látható – sajnos levették a képernyőkről az ötödik évada után. Ez sem hozta el Ben számára a munkanélküliség időszakát, hiszen a következő projektje a The Advocates film lesz  Mandy Moore oldalán.

Adam Brody

A Seth Cohent alakító színész ugyan idén tölti be 34. életévét, de szinte ugyanúgy fest, mint 10 évvel ezelőtt, mikor a képregényért rajongó srácot alakította kardigánokban.

A show végeztével kisebb sorozat- és filmszerepeket kapott, ilyen például a 2009-es Ördög bújt beléd Megan Fox főszereplésével, a 2011-ben megjelent Sikoly-filmsorozat negyedik része, valamint a Lovelace. Jelenleg a szintén sorozatsztár Leighton Meesterrel alkot egy párt, kapcsolatukat az év elején erősítették meg.

Rachel Bilson

Vitathatatlanul Bilson kisasszony az, akinek a szekere a Narancsvidék után is jól megy.  Hayden Christensen színésszel még mindig együtt va, akivel a Hipervándor filmben együtt is játszott. Kisebb szerepe volt az Így jártam anyátokkal sikersorozatban is, ahol Ted jövőbeli feleségének a szobatársát alakította.

2011-ben indult a The CW csatornán a Hart of Dixie, melynek harmadik évadát októbertől fogják sugározni. Jövőbeli tervei között szerepek a The To Do List és a Recreation.

Mischa Barton

Mikor 2006-ban otthagyta a sorozatot, ő volt az egyik legsikeresebb színésznő, de a későbbiekben igencsak lecsengett a körülötte lévő felhajtás. Főszereplő volt  Ashton Kutcher rövid ideig futó sorozatában, a CW csatorna által sugárzott The Beautiful Life-ban.

A Különleges ügyosztály (Esküdt ellenségek: Meggyalázott áldozatok) című sorozatban epizódszerepet kapott, egy terhes, Gladys nevű hölgyet alakított. Karrierjének bukását leginkább a letartóztatásának köszönheti, mivel ittasan vezetett és marihuanát találtak nála. Ennek ellenére nagyon elfoglalt, ebben az évben jelent meg a Resurrection című filmje.

Samaire Armstrong

A sorozatban Anna Sternt alakította, aki eléggé mókás lány volt, majd végül elmenekült. Ezt követően kisebb szerepe volt a Entourage-ben, valamint az ABC-n rövid ideig futó Dirty Sexy Money sorozatban is látható volt. Jelenleg nem forgat, hiszen 2012 decemberében született meg első gyermeke, Calin.

Melinda Clarke

Karrierje a show befejeztével sem ért véget, hiszen figyelemre méltó a munkássága. Vendégszerepelt a CSI: A helyszínelők sorozatban, valamint önmagaként jelent meg az Entourage-ben.

Akárcsak Rachel, ő is a The CW-nél ért el nagyobb sikereket, hiszen a Nikita és a Vámpírnaplók sorozatokban is megmutatta tehetségét.

Peter Gallagher

Sandy Cohent alakító színész már a Narancsvidék előtt befutott sztár volt, ami a műsor végével sem változott meg. A Kaliforgia és a Ments meg! sorozatokban volt látható, valamint kisebb szerepben feltűnt a Burlesque-ben is Christina Aguilera és Cher mellett.

Jelenleg a Kettős ügynök egyik szereplője, melynek a negyedik évada megy az USA-ban.

Autumn Reeser

A Narancsvidék Taylor Townsendje a sorozat befejeztével eleinte sikertelen művekben tűnt fel, ilyen a 2009-es Valentine. A szerencse végül neki is kedvezett, hiszen a Hawaii Five-0 és a Doktor D stábjához csatlakozhatott.

Julie Benz legjobb barátnőjét és munkatársát alakította a No Ordinary Family című ABC-sorozatban, melyet egy évad után levettek a képernyőkről. Jelenleg második gyermekével várandós, férje Jesse Warren.

Chris Carmack

A sorozat után továbbra is a mindig jóképű srácot alakítja, vendégszerepelt az NCIS, a CSI: NY és a Született feleségek sorozatokban is, jelenleg pedig a Nashville egyik főszereplője.

Alan Dale

Már a Narancsvidék előtt lenyűgöző karrierje volt, nem meglepő módon ez a későbbiekben sem volt másképp. Olyan sorozatokban volt látható, mint Lost – Eltűntek, Ki ez a lány? és a Egyszer volt, hol nem volt. Kisebb szerepe volt a 2011-ben megjelent A tetovált lány filmben.

Kelly Rowan

A Seth Cohan édesanyját alakító színésznő a sorozat vége után 2009-ben a CSI: Miamiban kapott epizódszerepet, jelenleg pedig az Észlelésben látható  Eric McCormack színésszel.

Tate Donovan

Miután 2006-ban kilépett a sorozatból, A hatalom hálójában kapott szerepet  Glenn Close és Rose Byrne oldalán. Háromévadnyi szereplés után karakterét megölték, ezt követően pedig a 2012-es Argo-akcióban játszott, melyet idén Oscar-díjra jelöltek többek között mint legjobb film – és meg is nyerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek