Starity

Star Trek: új sztorit ígérnek a készítők

2013. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Roberto Orci és Alex Kurtzman jegyzik a forgatókönyvet, amely várhatóan eredeti ötletek alapján készül.

hirdetés
Star Trek: új sztorit ígérnek a készítők

A 2009-ben bemutatott Star Trek-film egy félig új, félig átdolgozott történetet mutatott be, akárcsak az azt követő tizenkettedik rész, a Star Trek: Sötétségben. A 2013 májusában debütált folytatásban az 1966-ban indult sorozat egyik epizódjában felbukkant gonosz, Khan tért vissza teljesen új külsővel és jellemvonásokkal, valamint nemzetiséggel.

A Huffington Post információi szerint azonban a tizenharmadik film, amelyet jövőre kezdenek el forgatni, teljesen új sztorit mutat be – a Dr. McCoyt alakító Karl Urban az IGN-nek elmondta, reménykedik abban, hogy a hírek igazak.

„Amiben én hiszek, hogy egy teljesen eredeti történetet kell bemutatnunk. Mert a Star Trek: Sötétségben során fogtuk a legismertebb és legkedveltebb ellenfelet, és a filmek, epizódok legcsodásabb mérföldköveivel együtt belesűrítettük a filmbe. Amit most kellene tennünk, személyes véleményem szerint, az eredetiségre törekedni. Valami különbözőbe és újba belevágni. Tudjátok, nem szabad elfelejtkezni arról, hogy a Star Trek az űrbéli felfedezésről szól. És csodálatos lenne ezt alkalmazni a következő részben, mást készíteni, mint egy bosszún alapuló filmet.”

A Digital Spy infói szerint egyébként Roberto Orci és Alex Kurtzman jegyzik a forgatókönyvet, akik az előző két rész történetét is írták. A társszerző, Damon Lindelof viszont távozott a csapatból.

Az új Star Trek-film JJ Abrams és az írók elfoglaltsága miatt 2015 végén kerülhetne a mozikba, de mivel 2016-ban ünneplik a Star Trek ötvenedik évfordulóját, előfordulhat, hogy csak év elején vagy évközben mutatják be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek