Starity

Jótékonysági munkájukért díjazták a fiatal sztárokat

2013. augusztus 06. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton megrendezésre került a Variety magazin Power of Youth (A Fiatalok Hatalma) nevű díjátadó gálaestje, azokat az ifjú sztárokat tüntették ki, akik a legjelentősebb jótékonysági munkát végezték.

hirdetés
Jótékonysági munkájukért díjazták a fiatal sztárokat

A rendezvényre már a hetedik alkalommal került sor a Los Angeles-i Universal Studiosban. Az est támogatója, a Flips Audio, bemutatta az első olyan fejhallgatót, amely HD minőségűre képes átalakítani a hangokat – és a megjelenő hírességek le is tesztelhették. Emellett különböző koncertekre és természetesen a díjátadásra is sor került.

Az ötszás fős vendéglistán szerepeltek 25 év alatti sztárok a zene és a film világából, valamint azok a gyerekek és családjuk, akiknek az életüket könnyebbé tették azok a különböző jótékonysági alapítványok és szervezetek, akiknek világszerte ismert képviselőit aznap este díjazták.

Ebben az évben kitüntetést kapott Jake T. Austin (Ronald McDonald House Charities), Abigail Breslin (Project Sunshine), Nina Dobrev (Free The Children), Tyler Posey (Leukemia & Lymphoma Society) és Quvenzhané Wallis (Teaching Gardens) is. Mialatt arra vártak, hogy a színpadra szólítsák őket, a színfalak mögött a kedvenc dalaikat hallgathatták a Flips fejhallgatókkal.

A Variety Power of Youth-díjátadójának célja, hogy felhívja a figyelmet a kiemelkedő emberbaráti munkát végző fiatal sztárokra, és hogy a rajongóikat és a következő generáció sztárjait is arra buzdítsa, hogy minél többen vegyenek részt a hátrányos sorsú embertársaik segítésében.

A támogató hírességek között ott találhatjuk még – többek között: Justin Bieber, Miranda Cosgrove, Darren Criss, Miley Cyrus, Hilary Duff, Dakota Fanning, Selena Gomez, David Henrie, Vanessa Hudgens, Sarah Hyland, The Jonas Brothers, Angus T. Jones, Victoria Justice, Lil Romeo, Jesse McCartney, AnnaLynne McCord, Hayden Panettiere, Keke Palmer, Jordin Sparks, Hailee Steinfeld és Shailene Woodley nevét is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek