Starity

A Papa Roach felfüggeszti dél-amerikai turnéját

2013. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacoby Shaddix hangszálainak épsége érdekében a turné eltolódik, úgy tűnik, már csak jövőre élvezhetik a rajongók a csótányok zúzását.

hirdetés
A Papa Roach felfüggeszti dél-amerikai turnéját

A Papa Roach kénytelen volt felfüggeszteni dél-amerikai turnéját – mely augusztus 7-én kezdődött volna San Paulóban, Brazilíában – Jacoby Shaddix megerőltetett hangszálai miatt.

A frontember már jó ideje küzd hangszálproblémákkal. 2012 augusztusában diagnosztizáltak egy csomót a bal hangszalagjában. Az orvosa akkor azt tanácsolta, egy időre hanyagolja az éneklést és pihentesse a hangszálait.

Egy személyes üzenetben elnézést kértek a rajongóktól és biztosították őket, hogy Jacoby teljesen rendbe fog jönni. A zenekar úgy döntött, hogy a koncertek nem maradnak el, csupán áttolódnak az időpontok a következő évre.

Természetesen a jegyek ára visszafizetésre kerül, ám erről nincs még bővebb információ. A Papa Roach eddig több mint 10 millió albumot adott el eddig világszerte, kétszer kaptak Grammy-, egyszer MTV VMA-jelölést. Az elmúlt években több sikeres rock-turnét is maga mögött tudhat, például a közös turné a Stone Sourral, vagy olyan nagyobb brit fesztiválokon való fellépés, mint a Download.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek