Starity

Kelly Osbourne: „Anyu gumiszobába tett, amikor drogoztam”

2013. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha Kelly Osbourne jelenleg élete legboldogabb időszakát éli, neki is megvoltak a maga sötét napjai.

hirdetés
Kelly Osbourne: „Anyu gumiszobába tett, amikor drogoztam”

A 28 éves sztár őszinte interjút adott a brit Cosmopolitan legújabb számában. „Hétszer voltam rehabon és kétszer elmegyógyintézetben. Anyu még egy gumiszobába is betetetett egyszer, hogy megijesszen, de én csak ültem ott lazán, egészen addig, amíg azt nem mondta: »Nos, ez nem fog működni.«”

Kelly azt is elárulta, hogy amikor kábítószerezett, mindig eldugta a drogokat, mert nem akarta megosztani az akkor még szintén drogfüggő apjával, Ozzyval és testvérével, Jackkel. „Mindet csak magamnak akartam. Eléggé önző voltam.”

Vajon mi volt az, ami végül rávette, hogy új, tiszta életet kezdjen? „Az változtatott meg, amikor rájöttem, hogy senki nem kedvelt és senki nem akart velem dolgozni.”

Kelly azokról az időkről is beszámolt, amikor ott állt a családtagjai mellett, például amikor 2002-ben kiderült, hogy az édesanyja, Sharon rákos. Akkor döntött úgy, hogy feláldozza a karrierjét, hogy inkább az anyja mellett lehessen és napi 24 órában ápolta őt.

„Én adtam be neki az injekciókat és a gyógyszereket, amikor rohamai voltak. Még egy nevemre szóló parkolóhelyem is volt a kórházban. Azt hittem, elveszítem őt – szörnyű volt.”

Kelly ugyanilyen szeretettel támogatta az édesapját is, amikor 2003-ban komoly autóbalesetet szenvedett és nyaktól lefelé ideiglenesen megbénult. A lány négy hónapig az apja ágya mellett aludt, ő mosta az apja fogát és ruháit, és ő fürdette.

„Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy többször törölte ki az anyja és az apja hátsóját, mint a sajátját.”

Szerencsére az Osbourne-szülők egészsége azóta helyreállt és nemrég egy örömhír derítette fel a családot, hiszen Kelly öccse, Jack és felesége már a második gyermeküket várják!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek