Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. augusztus 07. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dér Heni főszerepet kapott, Farkas Zsolti és Szandi külföldre utaztak – lássuk, mi történt a magyar sztárvilágban!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Péter Szabó Szilvia törökül fog énekelni

Szilvia elárulta, hogy a NOX nem fog újra összeállni, sőt, nagy erővel dolgozik szólókarrierjén. Legutóbb Törökországból kapott felkérést, hogy képviselje Magyarországot egy háromnapos showműsorban.

A gálán 23 ország vesz részt, ahol törökül is fog énekelni az európai és ázsiai közönség előtt.

*

Szandi Izraelben koncertezett

Az énekesnőt izraeli magyarok kérték fel a Facebookon, hogy énekeljen nekik. Szandi és családja öt napra elutaztak, hogy koncertet adjon az izraelben élő rajongóinak, akik nagyon hálásak ezért.

Természetesen körbejárták a helyet, sőt Szandi születésnapját is ott ünnepelték meg. Többek között jártak a Holt-tengernél, Názáretben és Jeruzsálemben a Siratófalnál is, ahol Szandi fia kispapírra írta a kívánságát: „Jedi-erőt” szeretne kapni.


Fotó: Facebook

*

Farkas Zsolti először ült repülőgépen

Az ének iskolájának győztese, Farkas Zsolti egyik nyereménye volt, hogy elutazhatott családjával Krétára. Ezelőtt Zsolti még sosem ült repülőgépen, ezért nagyon izgult előtte.

„Nagyon féltem a repülőtől, sosem voltam még külföldön, így sosem ültem még rajta. A legfélelmetesebb pillanat az volt, mikor kezdtünk felszállni” – mesélte a TV2 riportereinek. Emellett elárulta, hogy megkapta fehér nyeremény-szintetizátorát is.


Fotó: Facebook

*

Dér Heni mint pszichiátriai főnővér

Az énekesnő együtt dolgozhat Nádas Györggyel, Makrai Pállal és Bodrogi Gyulával, ugyanis főszerepet kapott egy, a Beatles együttes életét feldolgozó darabban.

A szerb származású Heni elárulta, hogy kiskora óta szereti az együttest, bár csak a nagyobb slágereket ismeri. Az énekesnő régi álma volt, hogy szerepeljen egy színdarabban, ami most meg is valósul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek