Starity

Ariana Grande albuma csupa meglepetés

2013. augusztus 08. 12:12   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande új albumán megtalálható a Demi Lovatóval, Justin Bieberrel és Nathan Sykesszal közös duett mellett egy csomó más érdekesség is.

hirdetés
Ariana Grande albuma csupa meglepetés
Fotó: Alexandra DeFurio

Ariana Grande már rég befejezte albumát, és a megjelenés sincs már olyan messze, mivel az album szeptember 3-án kerül a boltok polcaira. Viszont a nemrég megjelent számlistán rengeteg újdonság megtalálható, többek között a beígért duettek is.

Íme, a számlista:

1. Baby, I
2. Honeymoon Avenue
3. Voodoo Love
4. My Piano
5. The Way (feat. Mac Miller)
6. Tattooed Heart
7. You Will Never Know
8. Right There (feat. Big Sean)
9. Almost Is Never Enough (feat. Nathan Skyes)
10. Boyfriend Material
11. Pink Champagne
12. Lovin It

Bónuszszámok:

13. The Way (Remix) (ft. Fabolous)
14. Supervised (feat. Justin Bieber)
15. Direct Contact (feat. Demi Lovato)

Nemrég jelent meg Ariana Big Seannal közös dala, amely nagy sikert aratott, emellett a júliusban megjelent Baby, I klipjét is leforgatta a múlt hónap végén és Justin Bieber turnéján is elkezdte fellépését. De nem csak a Baby, I-hoz hanem a Nathan Sykesszal közös duetthez, az Almost Is Never Enough-hoz is leforgatták a kisfilmet az elmúlt héten és a mostani hét elején.

Az album jelenleg az iTunes listájának negyedik helyén szerepel az előrendelések alapján és nemrég a borító is nyilvánosságra került, most végre az igazi, ugyanis már egyszer napvilágot látott egy kép, ám az, mint kiderült hamis volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek