Starity

Így néztek ki a sztárok a Lovelace premierjén

2013. augusztus 07. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatták a Lovelace című filmet Kaliforniában, amelynek vörös szőnyegén kész sztárparádé volt!

hirdetés
Így néztek ki a sztárok a Lovelace premierjén

A Lovelace című film Linda Lovelace-ről szól, akit férje súlyosan bántalmazott fizikailag és mentálisan, majd a pornóiparba kényszerítette. 1974-ben elvált tőle, elhatárolta magát pornószínésznői múltjától.

A főszereplők nem kisebb sztárok, mint Amanda Seyfried, Peter Sarsgaard és Juno Temple. A premierje augusztus 5-én zajlott a kaliforniai Egyptian színházban. Lássuk, ki milyen öltözetben tette tiszteletét!

Amanda Seyfried

Amanda a film sztárjához illően ragyogott a vörös szőnyegen egy aranyszínű Gucci-ruhában. Hozzá Givenchy-cipőket és Graziela Gems-fülbevalókat társított.

Sharon Stone

A színésznő egy fekete öltönyt választott, amely talán nem volt olyan szerencsés választás, hiszen nagyon beleolvadt a szintén fekete háttérbe. Tetőtől talpig Salvatore Ferragamót viselt.

Juno Temple

A Vágy és vezeklés sztárja egy stílusosnak nem éppen mondható sárga pólóban hirdette, hogy „I made Linda Lovlace gag” – helyesírási hibával együtt. A pólóhoz egy lila leopárdmintás zakót választott fekete nadrággal és sárga magas sarkúval.

Adam Brody

A sztár nem öltözött túl a piros ingében, amelyhez egy szürke farmert és bőrcipőt húzott.

Carmen Electra

Elbűvölően nézett ki a királykék ruhájában, amely a vállánál fekete betoldást kapott!

Adam Lambert

Az énekes fantasztikusan nézett ki klasszikus, szürke Dolce&Gabbana-öltönyében, melyhez Alexander McQueen-inget választott a premierre.

Leighton Meester

A színésznőt a film premierjének afterpartiján kapták lencsevégre Adam Lamberttel. Leighton az eseményre egy csinos zöld koktélruhát választott, és minimális sminket viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek