Starity

A legsikeresebb videoklipek: Jennifer Paige

2013. augusztus 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal az amerikai énekesnő, Jennifer Paige öt legjobb és legsikeresebb klipjét mutatjuk be.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Jennifer Paige

A mariettai születésű Jennifer Paige már ötévesen kávéházakban énekelt, a középiskolában énekelni, táncolni és színészkedni tanult. 17 évesen már turnézott, majd 1998 augusztusában megjelent első albuma. Az évek alatt négy stúdióalbumot adott ki, több híres zenésszel is együtt dolgozott, jelenleg pedig Paige & Palermo néven zenél Coury Palermóval.

Crush

A legismertebb, legkedveltebb és legtöbbet játszott dala a Crush, amely bombaként robbant 1998-ban. Az Andy Goldmark, Mark Mueller, Berny Cosgrove és Kevin Clark által írt dal Jennifer debütáló albumának első kislemeze volt, a klipet pedig David Hogan rendezte.

Több országban listavezető volt, a Billboard listáit kilenc hétig vezette. A Blender szerint a Crush a 189. pozíciót foglalja el a legjobb dalok között, amelyek „a születésed óta készültek”. Felcsendült a Sabrina, a tiniboszi egyik epizódjában, valamint a mozifilmben is, amely a Sabrina Rómába megy névre hallgat.

Stranded

Bár a Stranded eredetileg az amerikai együttes, a Plumb egyik slágere, amely még 1999-ben jelent meg, Jennifer Paige átdolgozásával nagyobb sikerre tett szert, a hozzá készült klip pedig az egyik legsikeresebb Jenny kisfilmjei között.

A dalt 2001-ben jelentették meg mint második kislemez a második stúdióalbumról, amely a Positively Somewhere címet kapta. Leginkább Európa-szerte ért el sikereset, Németországban és Olaszországban vezette legtovább a listákat.

A hozzá készült klipben Paige egy elhagyatott faluban, a tengerparton, egy teraszon zenél, mindvégig egyedül vándorol. Spanyolországban forgatták, a rendezést pedig David Mould vállalta. Olyan filmekben csendült fel, mint a Rövid pórázon és az Őrjítő szerelem.

Beautiful Lie

A Beautiful Lie című popdalt Jennifer Paige a Backstreet Boys szépfiújával, Nick Carterrel vette fel 2009-ben, majd november 20-án jelent meg az énekesnő Best Kept Secret című albumának deluxváltozatán. A dalt Falk, Jennifer és Nick írták, és a Best Kept Secret első kislemezeként került a boltok polcaira. A 19. helyig kúszott Németországban, a 49. helyet pedig Ausztriában foglalta le.

A hozzá készült videoklipben egy tolvajpárosé a főszerep, akik kirabolnak egy ékszerboltot, majd féktelenül buliznak és élvezik az életet a lopott pénz segítségével. A lány azonban otthagyja a fiút, és újabb áldozatot keres – a videó végén az elhagyott srácról kiderül, hogy beépített rendőr, és nyakon csípi a bűnöző exbarátnőt.

Always You

A dal 1999 júliusában jelent meg harmadik kislemezként a Jennifer Paige névre hallgató, debütáló albumról. Andy Goldmark és J.D. Martin írta, a remixet pedig a Groove tesók készítették A Billboard Dance/Club listán a hatodik helyezést érte el.

A videoklipet Markus Nagel rendezte, egy férfi a videolejátszón keresztül néz egy rövidfilmet, amelyet, mint később kiderül, a barátnője készített utazásáról.

Underestimated

Az Underestimated 2008 nyarán került fel a YouTube-ra, az énekesnő Best Kept Secret című nagylemezén kapott helyet.

A videoklipben Jennifer egy gazdag pasassal jár, aki vacsorázni viszi őt, de láthatólag jobban érdekli őt a pénz, az autója, mint a lány, aki – amikor a férfi nem figyel – ellopja a kocsiját, a hitelkártyáival pedig kedvére vásárol ruhákat, s arról is gondoskodik, hogy ne a legtisztább állapotban vigye vissza a kocsit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek