Starity

Lisa Chappell újabb színdarabban játszik

2013. augusztus 07. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lisa Chappell tizenkilenc éves kora óta számtalan népszerű sorozatban és filmben játszott, de az igazi sikert a McLeod lányai című ausztrál sorozat hozta meg a számára.

hirdetés
Lisa Chappell újabb színdarabban játszik

Claire szerepével hatalmas rajongótáborra tett szert szerte az egész világon. A harmadik évad végén azonban el kellett búcsúznunk a vagány Claire-től, miután a terepjárójával egy szakadékba zuhant.

Lisa maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, mert szeretett volna valami újba kezdeni. Mindig is szeretett történeteket és dalszövegeket írni, valamint énekelni, és szerette volna kipróbálni magát a zene világában is. 2006 május 1-jén megjelentette első albumát, amely a When Then is Now címet viselte és anyagi szempontból bukás lett. Ennek ellenére az új-zélandi születésű színésznő rövid turnéval örvendeztette meg a rajongóit.

Az utóbbi időben Lisa a színházban tűnt fel. Júliusban Aucklandben a Badjelly című, gyerekeknek szánt színdarabban alakította a gonosz boszorkányt. Ez különösen kedves volt a számára, mert gyerekkorában az édesanyjával együtt hallgatta meg a darabot a rádióban.

Augusztus 28. és szeptember 8. között Lisa Sydneyben egy egyszemélyes darabban, a Fredben játszik majd, amely a beharangozó plakát szerint „a kannibalizmusról és a fagylaltról” szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek