Starity

A Carver ikrek meghódították a Bello magazint

2013. augusztus 08. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf sztárjai beszámolnak a sorozatbeli élményeikről és tapasztalataikról.

hirdetés
A Carver ikrek meghódították a Bello magazint

A Bello magazin interjút készített Max és Charlie Carverrel a magazin 2013-as augusztusi számához. A 25 éves Teen Wolf-ikrek meséltek a műsorról, a kollégákról és a sminkelés folyamatáról.

Charlie-nak ez az első olyan projektje, ahol saját korabeli emberekkel dolgozhat. A forgatás szinte olyan számára, mintha minden nap nyári tábor lenne. „Jól kijövünk az emberekkel, de mikor elkezdődik a harc és elkezdjük játszani a rosszfiút, minden megváltozik. Ez a műfaj egy ugrás számunkra. Szaladgálni az erdőben karmokkal és agyarakkal, ruha nélkül. Jó móka.”

Max szerint a Teen Wolfot az teszi különlegessé, hogy sokkal több akciót és drámát pakolnak bele, más ehhez hasonló széria nem fut a tévében. „A rendezők nem idegeskednek a kamera elhelyezésén vagy a világításon. Ez többé nem olyan nagy dolog, mint a vérfarkassá átalakulás. Ez legalább tízszer megtörténik, szóval ez tényleg arról szól, hogy farkas vagy.”

És mi a helyzet a sminkkel? Charlie elmondta, hogy nem sminkelik túl őket, de az egyetlen dolog, amitől megrettent eleinte, a karmok és agyarak voltak, mivel munkatársai sorra arról panaszkodtak, mennyire kényelmetlenek.

„Személy szerint én szeretem, ahogy sminkelnek. De én szeretném látni, ahogy a lányokat sminkelik. Szeretném látni, ahogy Crystal Reedet és Holland Rodent sminkelik. Szinte örökké tart és nagyon különleges. Szuper könnyű velük dolgozni. Ne érts félre, de én szeretem végignézni, ahogy őket sminkelik, és ahogy kiborulnak, ha már egy kis borostát látnak” – fűzte hozzá Max.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek