Starity

Verseny a Victoria's Secret – Fantasy Bráért

2013. augusztus 08. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közeledik az ősz, s a Victoria's Secret háza táját egyre nagyobb érdeklődés övezi – már ami az évi fehérneműbemutatójukat és a híres Fantasy Bra viselőjének kilétét illeti.

hirdetés
Verseny a Victoria's Secret – Fantasy Bráért

A VS-rajongók már több elméletet is felvetettek annak kapcsán, ki fogja viselni a Fantasy Bra 2013-as példányát, ám amíg nincsenek hivatalos fotók és információk, semmi biztosat nem mondhatunk.

A régi nagyágyú Angyalok között (Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes) pár éve újak is felbukkantak (Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lily Aldridge, Erin Heatherton), s idén is szerződtettek egy szupermodellt (Karlie Kloss), aki a távozó Miranda Kerr szerepét fogja ezentúl betölteni.

A rajongók szerint a 2004 óta a márkának dolgozó Doutzen Kroes érdemelné meg legjobban a Fantasy Brát – s neki ugyan közel sincs akkora népszerűsége, mint a többi topmodellnek -– már ő is a 30-as évei felé közeledik, ami csökkenti az esélyét annak, hogy sokáig Angyal maradhasson.

A másik lehetőség Adriana Lima, aki második gyermekének születése után kirobbanó formában van, s a márka valószínüleg ellensúlyozni szeretné tavalyi szereplését a bemutatón, ahol nem sikerült a kellően jó formába hoznia magát. Ellene szóljon, hogy ő már viselte a melltartót 2008-ban és 2010-ben is.

A harmadik – s egyben legvalószínűbb – választás Candice Swanepoel, a 24 éves dél-afrikai szőkeség lenne, hiszen minden szempontból tökéletes viselője lenne a Fantasy Brának. Rengeteg képet készít róla a márka, sokszor alkalmazzák promótáló eseményeken is, hiszen kitűnő szóvivő, s kifutós munkái alatt is bizonyította már tehetségét.


A képen Adriana Lima, Doutzen Kroes és Candice Swanepoel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek