Starity

Így tartja formában magát Jennifer Love Hewitt

2013. augusztus 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Love Hewitt és vőlegénye, Brian Hallisay első közös gyermeküket várják, ám a terhesség egy percre sem tántorítja el a 34 éves színésznőt attól, hogy formában tartsa magát.

hirdetés
Így tartja formában magát Jennifer Love Hewitt

A Szellemekkel suttogó sztárja, Jennifer Love Hewitt mindig is nagyon vigyázott alakjára, és nincs ez másként most sem, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Lássuk, milyen gyakorlatokkal tartja meg irigyelni való alakját a színésznő!

Jennifer szívesen tölti szabadidejét a szabadban, tegnap a szemfüles paparazzók lencsevégre kapták egy Los Angeles-i parkban, amint személyi edzőjének irányítása alatt végzett gyakorlatokat egy alakformáló labda segítségével. A gyönyörű színésznő már nem is titkolhatja várandósságát, hiszen a könnyű, szürke felsőn máris kidudorodik a pocakja.

„Jógázni és pilatesezni szoktam a személyi edzőmmel, kardioedzéseket hajtunk végre, emellett pedig súlyokkal erősítem a karjaimat, hogy elég erősek legyenek ahhoz, hogy tartani tudjam a gyerekem. Amikor tornázok, boldognak érzem magam. Ez egy jó dolog – nem olyasmi, hogy azt gondolom: képes vagyok megcsinálni, mert olyan akarnék lenni, mint mások, hanem mert törődni akarok magammal és ez nagyszerű” – nyilatkozta július 13-án a színésznő az Us Weekly magazinnak, emellett pedig azt is elárulta, hogy mióta tudomást szerzett várandósságáról, szívesen tölti idejét pihenéssel az otthonában, Kaliforniában.

„Az élet szép – de néha fárasztó! Rengeteg lehetőség és dolog van. Ezért a boldogságért, pozitivitásért pedig hálás vagyok. (...) Azt hiszem, a legtöbb ember, amikor készen áll anya lenni, azt mondja: 'Úristen, most azonnal tudnom kell minden választ a kérdéseimre', de minden gyerek más, ahogyan a felnőttek is, és a gyerek-szülő kapcsolatok is különbözőek, szóval itt az ideje, hogy kivárd, hogy belekerülj abba a szerepbe és a legjobb tudásod szerint állítsd a zent a középpontba” – osztotta meg gondolatait a gyerekvállalással kapcsolatban Jennifer.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek