Starity

Niall Horant nem változtatta meg a pénz

2013. augusztus 09. 20:08   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan öccse váltig állítja, hogy bátyját nem változtatta meg se a hírnév, se a pénz.

hirdetés
Niall Horant nem változtatta meg a pénz

A One Direction ír tagja, Niall Horan igen jól keres állásával, hiszen az új albumért, turnéért és az idén megjelent filmért több mint egymilliárd dollárt kap. De a sok pénz nem fogja megváltoztatni Niallt – állítja testvére, Greg Horan. Szerint az énekesnek nem annyira számít a pénz.

„Bármi jön, mindennel remekül fog boldogulni. Niall nem költ sok pénzt, sőt, nem is emlegeti. Neki nem annyira számít a pénz” – árulta el az ír Sunnak Greg. „Persze lélegzetelállító, hogy az együttes révén egy év alatt egymilliárdot keresett, de ettől nem fog megváltozni. Nagyon jól tudom.”

Az amerikai Business Insider szerint a közelgő világ körüli turné alatt, amiben részt vesz Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne és Louis Tomlinson, körülbelül 270 millió dollárt fognak bezsebelni. A még múlt évben megjelent Take Me Home nevet viselő albumukból már 30 millió darab kelt el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek