Starity

Tom Hiddleston dalra fakad: érkezik a Kalóztündér

2013. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várhatóan a jövő év tavaszán mutatják majd be a hatodik Csingiling-filmet, mely ezúttal a The Pirate Fairy (Kalóztündér) címet kapta.

hirdetés
Tom Hiddleston dalra fakad: érkezik a Kalóztündér

Augusztus 9-ével kezdetét vette a D23 Expo: a nap folyamán rögtön bejelentésre került néhány érdekes részlet a DisneyToon stúdió legújabb alkotásáról, a The Pirate Fairyről, mely 2014 tavaszán érkezik a mozikba. Kiderült, hogy Christina Hendricks és Tom Hiddleston is részt vesz az új projektben, mely sok újdonságot tartogat a Csingiling-rajongóknak.

Zarina, Tündérzug legújabb tündére, kinek hangját az érzéki Christina Hendricks kölcsönzi majd, egy okos, tengerjáró, hetvenkedő tündér, aki létrehozza a Tündérpor egy új fajtáját, mely az összes tündér hatalmának tehetségével felruházza. Csingilingnek (akit ismét Mae Whitman szinkronizál) meg kell találnia a módját, hogy a dolgok visszatérhessenek a rendes kerékvágásba. Zarinának emellett van egy balhés társasága is.

A DisneyToon Stúdió legújabb Csingiling-filmje, a The Pirate Fairy (Kalóztündér) feje tetejére állítja Tündérzug közösségét, mikor a porológus Zarina ellopja a Zug alapját jelentő Kék Tündérport – és csatlakozik a Koponyaszikla kalózaihoz.

Közéjük tartozik egy fiatal gazember is, James, akit leginkább jövőbeni címéről ismerünk: Hook kapitány. Nem más, mint Tom Hiddleston lesz a fiatal kalóz hangja. „James egy hajósinas, aki művelt, udvarias, energikus, bájos és figyelmes. James és Zarina minden idejüket együtt töltik. Olyanok, mint a legjobb barátok... egy ideig – magyarázza Hiddleston – Az egész egy színjáték. Ezzel leplezi könyörtelenségét és durva természetét.” Hendricks csilingelő hangon hozzáteszi: „Képzelj csak el egy árulást!”

Peggy Holmes rendező péntek reggel, a D23 Expo során tette közzé az új híreket arról, mit tervez a jövőben: „Elkezdjük Csing világát, Tündérzugot áthidalni Pán Péter világába" – mondta a D23 közönségének.

Zarina, a kalóztündér tovább bonyolítja a dolgokat Csingiling és barátai életében, amikor a tündérek rájönnek, hogy adottságaik felcserélődtek – ezzel arra kényszerítve őket, hogy a másik cipőjében járjanak. Hendricks azt mondta, rendkívüli, hogy meghívást kapott a Disney-családba, és csodás valóban egy tündérnek lenni. A felvevőfülkében lévő kameráknak köszönhetően láthatta, hogy befolyásolja Zarina arckifejezéseit.

Hiddleston elárulta a D23 során, hogy nagyon izgatott, amiért egy Disney film részese lehet, mert annak idején imádta A dzsungel könyvét és amikor felvételizett a színiiskolába, elénekelte az Egy-két jó falat című dalt. Természetesen a közönség ekkor addig könyörgött, míg Tomnak élőben énekelnie kellett belőle egy részletet. Persze a dalszöveg minden részére a mai napig jól emlékszik.

Az esemény során egy musical-részletet is levetítettek: ez ugyan még vázlatos volt, de a riporterek szerint nagyon szórakoztatóra sikeredett. A részletben a kalózok azokról a helyekről énekelnek, ahová egy repülő hajó segítségével tudtak eljutni. A kalózok közt természetesen ott énekel Mr. Hiddleston is, akinek egy riporter szerint énekhangja valóban lenyűgöző.

A D23 Expo egyébként legjobban úgy írható körül, mint egy Disney Comic-Con: ebben a három napban nemcsak díjakat adnak át, hanem bejelentik a Walt Disney Animation Studios, a Pixar Animation Studios, valamint a DisneyToon Studios jövőbeni terveit, ezenkívül sort kerítenek a Marvelre és a Lucasfilmre is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek