Starity

Rosie új kollekciót tervez a Marks&Spencernek

2013. augusztus 10. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta Rosie Huntington-Whiteley – az egykori Victoria's Secret-angyal és a Transformers legutóbbi főszereplőnője – elkezdett tervezni a Marks & Spencernek, a márka bevétele nőtt, mégpedig az általa tervezett fehérneműkből.

hirdetés
Rosie új kollekciót tervez a Marks&Spencernek

Pontosan egy évvel ezelőtt mutatta be Rosie az első fehérnemű-kollekcióját, s az egyéves évforduló alkalmából idén ősszel ünnepi kollekcióval rukkol elő.

A Rosie for Autograph by Marks&Spencer fehérneműi rekordeladásokat döntöget, s emiatt a színésznő picit újítani szeretne a formák és a színek terén is. Az ősz színeinek jegyében kezdett el gondolkozni (zöld, bordó, fekete, kék) a régebbi árnyalatok (rózsaszín, fehér, narancssárga) helyett.

Az új őszi/téli kollekció darabjai francia csipkével vannak körbefuttatva, ám sok selymet is felhasználtak. Hogy milyenek lesznek a fehérneműk egy szóval? Romantikusak!

Soozie Jenkinson, a Marks&Spencer fehérneművonalának igazgatója elmondta, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a darabok már nem lesznek limitáltak, folyamatosan érkezik belőlük áru, ám az olyan fehérneműket is újragyártják, amik az elmúlt években nagy sikert arattak több színválasztékban.


Az új darabokat augusztus 13-ától lehet keresni az üzletekben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek