Starity

Anna Kendrick nem szerepelne meztelenül

2010. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: niki13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja megfogadta, hogy soha nem jelenik meg meztelenül filmben.

hirdetés
Anna Kendrick nem szerepelne meztelenül

A hires Twilight Saga filmeknek egyik sztárja, Anna Kendrick ragaszkodik hozzá, hogy nem dobja le a ruháit a kamera előtt. Anna (24) azt mondja, elutasít minden olyan szerepet, amely meztelen jelenetekkel járna: „Nem fogom eszt megtenni. Eddig voltam olyan szerencsés, hogy nem kellett viszautasítanom ilyen szerepet. Nem bírálom azokat, akik ezt csinálják, de azt tervezem, hogy maradok ennél a stratégiánál. Eddig működött.”

Az utóbbi időben Anna kijelentette, hogy boldog, s nem vesz részt a Twilight-hisztériában, mint társai, Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner.

„Megkönnyebbültnek érzem magam. Játszok az Alkonyatban, csak ennyi, nem több. Ezen túl is ki tudok menni a házból, és élvezni a normális életet. Amikor hazaérek, meg tudok csinálni mindent ugyanúgy, mint előtte. Tudom, hogy nem az a helyzet, mint Roberttel és Kristennel, és tudom, hogy nagyon nehéz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek