Starity

Brent Spiner: „A Star Trek sosem fog véget érni”

2013. augusztus 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új nemzedék sztárja a (film)sorozat sikereiről mesélt a Shore Leave közönségtalálkozón néhány nappal ezelőtt.

hirdetés
Brent Spiner: „A Star Trek sosem fog véget érni”

A Shore Leave egy évente megrendezésre kerülő közönségtalálkozó, ahol a sci-fi nagyjai (a Comic-Conhoz hasonlóan) terveikről és a múltról beszélgetnek rajongóikkal.

Az új nemzedék című Star Trek-sorozat, valamint az azt követő filmek Mr. Datája, Brent Spiner örömmel válaszolt a rajongók kérdéseire, elmondta, mindig is örömmel gondol vissza a kezdetekre, de ami a véget illeti, kételkedik benne.

„Nem igazán gondolok a múltra, de nagyon értékelem, hogy részt vehettem ebben a grandiózus, elképesztő dologban, mert hiszem, hogy a Star Trek a valaha volt legfontosabb eleme a szórakoztatóiparnak. Hiszen három év múlva ötvenéves lesz. Ezt nem veheted nem komolyan. Ötven év! És ez így folytatódik, úgy vélem, folytatódni is fog. Kétségtelenül lesz még sorozat, kettő, három, és még több film. Nem hiszem, hogy a Star Trek valaha is véget ér. Szóval kitüntetve érzem magam amiatt, hogy részt vehettem benne.”

„Néha, amikor a fiammal beszélek – tizenegy éves – és sérteget, azt mondom: nem tudod, hogy egy igazi legenda vagyok? Ne beszélj így egy legendával!” – fűzte hozzá viccelődve.

Valószínűleg az ötvenéves évfordulóra készül el a következő film is, Zachary Quinto szerint jövőre kezdik forgatni, míg a Leonard McCoyt (Bones) alakító Karl Urban nemrég elmondta, annak örülne leginkább, ha ezúttal eredeti történet alapján dolgoznának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek