Starity

Így ünnepelte Kylie Jenner a születésnapját

2013. augusztus 12. 17:05   |   Szerző: Byee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú sztár most szombaton töltötte be az édes 16-ot. Privát partit tartott, ahol megjelent a barátja, Jaden Smith is.

hirdetés
Így ünnepelte Kylie Jenner a születésnapját

Kylie egy privát bulival ünnepelt Malibuban, egy előkelő sushi étteremben, a Nobuban. A vendéglista sok híres ember nevét tartalmazta, de megjelentek a családtagok is – Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe, Kourtney Kardashian és Scott Disick is. Sajnos Kim és Rob Kardashian nem tudtak megjelenni az ünnepségen, de végig kapcsolatban voltak Kylie-val.

Azonkívül, hogy Kylie több közeli barátja is hivatalos volt a partira, Jaden Smith is jelen volt. Az ünnepelt egy hatalmas, habos-babos fehér tortát kapott, melyen az „Édes tizenhatot, Kylie!” felirat szerepelt.

Másnap a leányzó megköszönte mindenkinek a köszöntéseket a Twitter-profilján: „Köszönöm mindenkinek a születésnapi jókívánságokat és hogy a tegnapot napi ilyen áldottá tettétek! Őszintén szólva egy csodálatos estében volt részem.”



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek