Starity

Újabb hírek a Guardians of The Galaxy forgatásáról

2013. augusztus 12. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A várva várt Marvel-filmet, a Guardians Of The Galaxyt jelenleg Londonban forgatják. Több fénykép is nyilvánosságra került, amelyen Zoe Saldana látható a Temzét átszelő Millennium Bridge hídon.

hirdetés
Újabb hírek a Guardians of The Galaxy forgatásáról

Emellett arra is fény derült, hogy újabb híres színész, Vin Diesel csatlakozik a film stábjához, amelynek tagjai között már megtalálható Chris Pratt, Karen Gillan, Glenn Close és Benicio Del Toro is.

A Deadline beszámolója szerint Diesel alakítja majd Grootot – egy fa alakú teremtményt, amely képes más fákat irányítani és úgy szerzi az erejét, hogy fákat szív magába. A Fast & Furious 6 sztárja egy képet is feltöltött a karakterről a Facebook-oldalára, de azután törölte.

Karen Gillian egyébként emiatt a filmszerep miatt borotválta le a haját, Nebulát formálja meg a soron következő Marvel-mozifilmben, aki egy idegen szupergonosz és civilizációkat próbál meg eltörölni. A Guardians Of The Galaxy jövő nyáron érkezik a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek