Starity

Ideiglenes tetoválás díszíti Niall Horan fenekét — fotó

2013. augusztus 12. 19:07   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan egy ideglenes tetoválást készíttetett: James Corden arcképe díszeleg az énekes hátsóján.

hirdetés
Ideiglenes tetoválás díszíti Niall Horan fenekét — fotó

Az ír énekes az egyetlen, akinek nincs tetoválása a One Directionből és ezt a tréfás James Corden meg is említette neki, amikor Niall az A League Of Their Own című TV-show-ban volt vendég. Jamesnek az az ötlete támadt, hogy készíttet barátjának egy ideglenes tetoválást, Niall pedig készségesen beleegyezett sőt, szerinte a tökéletes hely a képhez a feneke.

Azonban a One Direction szőke énekese pórul járt, mert átmeneti tetoválását nem tudta leszedni, így három hétig odaragadt a fenekére James Corden arcképe.

James ezt nyilatkozta a The Sunnak: „Arról beszéltünk a műsorban, hogy ő az egyetlen tag a bandából, akinek nincs tetoválása. Én pedig azt mondtam neki, hogy van ez az ötletünk arról, hogy egy tetoválást kéne rakatnunk az arcképemről a testére. Niall pedig: »A s*ggemre kéne raknotok«.”

„A bal fenekére raktuk – három hetébe telt, hogy leszedje. Minden héten küldött nekem egy képet a halványuló arcomról a s***én mondván, még mindig nem jött le.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek