Starity

Ez történt az idei Teen Choice Awardson

2013. augusztus 12. 22:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beszámolónkból kiderül, mi is történt az év egyik legjobban várt díjátadóján – ki kivel találkozott és barátkozott össze a színfalak mögött.

hirdetés
Ez történt az idei Teen Choice Awardson

A Teen Choice Awards az év egyik legjobban várt eseménye, ugyanis itt gyűlik össze a sztárvilág apraja-nagyja, de főként a tinik kedvenceié a terep. Aki szerette volna, élőben végignézhette a TCA hivatalos oldaláról éjszaka hajnali egykor az eseményeket, de aki lemaradt róla, most elolvashatja a összefoglalást arról, mi is történt a gálán!

Az eseményre a Los Angeles-i Gibson Amfiteátrumban került sor. A házigazda szerepét idén Lucy Hale és Darren Criss öltötte magára, akik poénjaikkal tették még érdekesebbé az estét.

A kék szőnyeges felvonulásnál minden sztár megmutathatta, milyen kreációban indította útnak stylistja.

Sajnos idén is bakiztak páran, Rebel Wilson azt hitte, szörftanfolyamon vesz részt, Hayley Williams pedig új frizurájával sokkolt minket. Leginkább Lucy Hale és Holland Roden összeállítása nyerte el a tetszésünket, de ruhamustrás összeállításunkat már te is elolvashatod!

Demi Lovato és a One Direction is fellépett, mindketten legújabb számukat énekelték el; Demi a Made in the USA-t, a 1D pedig a Best Song Evert adta elő. Lovato előadásánál Nick Jonas ült a dobok mögött, akivel egyébként egymás mellett is ültek.

Demi rengeteg új barátot szerzett az est folyamán: a Paramore tagjaival, Ed Sheerannal, Nickkel és Joe-val, Sandra Bullockkal, a Little Mix tagjaival és a Fifth Harmonie-val ismerkedett össze még jobban.

Miley Cyrus sem ücsörgött egyedül a backstage-ben. Volt ideje megismerni Harry Stylest, akiről eddig úgy nyilatkozott, hogy „talán látta már egyszer” – most rendesen megölelgethette, akárcsak Ashton Kutchert.

Selena Gomez Ashley Bensonnal és Shay Mitchell-lel töltötte idejét. Emellett Chloe Moretzcel és Troian Bellisarióval szórakozott.


A Paramore is fellépett a gálán Still Into You dalukkal: lufik hullottak a nézőkre, balett-táncosok szórakoztatták a nézőket, Hayley pedig megmutatta, milyen vadítóan fest rövid frizurával – azért még szokni kell!

Szerencsére idén elmaradtak a nagyobb ruhabakik, egyik celebritás ruháját sem kapta fel a szél, és szerencsére senki sem villantott. A legmeghatóbb pillanatok egyike volt, amikor Lea Michele szívhez szóló beszédet tartott elhunyt barátja, Cory Monteith tiszteletére, de a nyertesek kihirdetésekor is folytak a könnyek.

A legtöbb díjat a One Direction, Selena Gomez, a Pretty Little Liars tagjai vihették haza, de jól zárt a Vámpírnaplók, Miley Cyrus, az Alkonyat, A tökéletes hang és az X Factor is. A nyertesek listáját itt megtekintheted.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

show fellépők TCA 2013
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek