Starity

Josh Duhamel izgatottan várja fia születését

2013. augusztus 13. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fergie hamarosan kisfiút hoz a világra, a színész pedig elmondta, hogy izgatottan várja azokat az időket, amiket együtt fognak tölteni fiával.

hirdetés
Josh Duhamel izgatottan várja fia születését

A színész rendkívül izgatott fia születése miatt, aki a hírek szerint a jövő hónapban érkezik. Alig várja, hogy megtaníthasson neki mindent. „Mindig is egy fiút akartam. Mókás lesz neki mindazt megtanítani, amit én eddig tudok” – mondta a 40 esztendős színész.

A Transformers sztárja azt is hozzáfűzte, hogy nem lett volna baj azzal sem, ha esetleg lány fogant volna, hiszen ugyanolyan gondoskodó apa lenne, amikor a randikra kerülne sor. Mivel három húga van, egyáltalán nem volt szórakoztató számára az idős tesónak lenni.

Alig várja, hogy kisfiát karjaiban tartsa, mégha ez azt is jelenti, hogy lesznek olyan éjszakák, amikor nem fog tudni aludni: „Minden figyelmemet a babának szentelem majd. Mindaz a szeretet, amit adni tudsz egy ilyen csöppségnek, mint egy kisbaba, még boldogabbá tesz, és úgy gondolom, hogy mindketten készen állunk rá.”

Közben Fergie megtartotta a második babazsúrját, ahol természetesen a Black Eyed Peas tagjai, Will.I.Am és Apl.de.ap is részt vettek. A zsúrt a 38 éves énekesnő a Los Angeles-i SLS Hotelben tartotta augusztus 11-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek