Starity

Shenae Grimes nem áll készen a családalapításra

2013. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shenae Grimes és férje, Josh Beech még nem állnak készen a gyermekvállalásra és a családalapításra, inkább egymásra szentelik a szabadidejüket.

hirdetés
Shenae Grimes nem áll készen a családalapításra

Shenae Grimes és Josh Beech túl korainak érzik, hogy gyereket vállajanak, hiszen a családalapítás nagy felelőséggel jár, és a 23 éves színésznő nem áll erre készen, ezt ő maga fejtette ki az OK! magazinnak: „Még csak 23 éves vagyok, és a házasság után a következő lépés nem fog olyan gyorsan bekövetkezni. Mi most csak egymásra próbálunk koncentrálni” – mesélte a 90210 sztárja.

A barna szépség szeretne némi változást most, hogy férjnél van, hiszen szeretné felvenni a Beech nevet, de mindezek melett sajátját, a Grimest is megtartaná: „Meg szeretném változtatni a nevemet, annyira izgatott vagyok, már csak az új aláírásomon kell dolgoznom” – mesélte izgatottan a sztár.

Shenae és Josh május 10-én mondták ki a boldogitó igent az angliai Ashfordban. A ceremóniára csak a közeli barátok voltak hivatalosak, mindössze 16 vendég volt jelen, és ezek közül nem hiányozhatott egyik legjobb barátnője, AnnaLynne McCord.

Mikor Shenae bejelentette tavaly szeptemberben, hogy ő és a brit modell és zenész, Josh jegyben járnak, elmondta, hogy szeretné, ha a nagy nap privát szférában zajlana le, és hivatalos oldalán meg is köszönte mindenkinek a jókivánságot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek