Starity

Megszületett George Lucas gyermeke

2013. augusztus 13. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Lucas és Melody Hobson idén bejelentették, hogy első közös gyereküket várják, a kisbaba pedig pénteken, augusztus 9-én látta meg a napvilágot.

hirdetés
Megszületett George Lucas gyermeke

A Star Wars megalkotója és felesége most egy gyönyörű kislányt nevelhetnek együtt, ugyanis Everest Hobson Lucas, béranya segítségével augusztus 9-én látott napvilágot.

A pár, aki hét év együttéles után júniusban mondta ki a boldogitó igent, bejelentette, hogy kislányuk múlt hét pénteken született meg, és az Everest nevet kapta. A Star Wars megalkotója már édesapa egy ideje, hiszen három idősebb gyermeke is van, Amanda (32), akit volt feleségével, Marcia Lou Griffinnel adoptáltak, Katie (25) és Jett (20), akit válasa után adoptált 1983-ban.

George és Mellody két hónappal ezelőtt, június 22-én tartották esküvőjüket a kaliforniai Marin Countyban. A ceremónián jelen volt a hyres rendező, Steven Spielberg és George egyik jó barátja, aki egyben újságíró is, Bill Moyers.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek