Starity

Cara Delevingne a Szürke ötven árnyalatában?

2013. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még a film forgatásának kulisszáiról semmit sem tudni, újabb nevek vetődtek fel a színészek névsorát illetően.

hirdetés
Cara Delevingne a Szürke ötven árnyalatában?

Olyan színészek is fel lettek sorolva a filmes változat szereplőlistáján, mint Robert Pattinson, Mila Kunis, Alexis Bledel – de még Emma Watson is (egyelőre egyikük részvétele sincs megerősítve). Ám amióta Cara Delevingne egyre több felhajtást csinál maga körül – legutóbb drogot találtak nála –, a moziszakma is felfigyelt rá.

Az E.L. James-regény filmváltozatának válogatásán a múlt héten vett részt – legalábbis ezt állítja egyik ismerőse, aki elindította a pletykákat. Cara nem a főszerepre pályázik, mindössze az egyik mellékkarakter bőrébe szeretne bújni.

A modell soha nem csinált titkot abból, hogy híres szeretne lenni – tavaly már megcsillogtathatta tudását az Anna Karenina című, Keira Knightley és Jude Law főszereplésével készült kosztümös filmben, amelyben egy apró szerepet kapott – januárban pedig elkezdték forgatni a brit drámát, a Kids In Love-ot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek