Starity

Celebcsemeték híres keresztszülőkkel

2013. augusztus 19. 11:11   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor eljön az ideje a keresztszülő kiválasztásának, az emberek gyakran a legközelebb álló személy mellett döntenek – nincs ez máshogy a sztárvilágban sem. Ez a személy inspirálja és útmutatást ad a gyermeknek.

hirdetés
Celebcsemeték híres keresztszülőkkel

Nicole Richie és Michael Jackson

Nicole-t, miután örökbe fogadta a szupersztár, Lionel Richie, régi barátját és egyben kollégáját, Michael Jacksont nevezte ki a lány keresztapjának. Quincy Jones egyszer úgy nyilatkozott a People magazinnak, hogy Michael pólyáskora óta ismerte Nicole-t, és nagyon szerette.

Courteney Coy és Jennifer Aniston

Amikor Courteney Cox 2004-ben életett adott gyermekének, Coco Arquette-nek, a Jóbarátok másik sztárját, Jennifer Anistont kérte fel az apróság keresztanyjának, aki a való életben is a színésznő egyik legjobb barátja.

Gwyneth Paltrow és Simon Pegg

Simon Pegg brit színész a keresztapja Gwyneth Paltrow és Chris Martin kilencéves kislányának, Apple-nek, s Chris Martin a keresztapja Simon kislányának is!

Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore és Steven Spielberg

Az ikonikus filmrendező közeli barátja Paltrow szüleinek, Blythe Dannernek és Bruce Paltrow-nak, így mikor Gwyneth megszületett, a rendező lett a keresztapja.

Steven egy másik A-kategóriás színésznőnek is a keresztszülője, aki nem más, mint Drew Barrymore. Spielberg segített Drew karrierjét beindítani az E.T. filmmel. Nemcsak keresztapja, de keresztanyja is a sztárvilágban ismert.

Drew Barrymore és Sophia Loren

Sophiát emlegetik Drew korábbi példaképeként, aki Drew másik keresztanyjával, Anna Strasberggel közeli barátságban áll.

Anna vitte a fiatal Drew-t Sophia Los Angelesen kívüli farmjára, ahol a fiaival sok időt töltött. A színésznőnek nemcsak a keresztszülei sikeresek a média világában, hanem keresztgyermeke is.

Frances Bean Cobain és Drew Barrymore

Drew közeli barátságban áll a lány édesanyjával, Courtney Love-val. Frances édesapja, a néhai Nirvana-énekes, Kurt Cobain.

2007-ben Drew egy interjú során elárulta, hogy egy ideig Courtney-val nem voltak beszélő viszonyban, ennek a következménye az volt, hogy Courtney Frances életében sem volt jelen ez alatt az időszak alatt.

Tim Burton, Helena Bonham Carter és Johnny Depp

Tim Burton és felesége, Helena Bonham Carter közeli barátok Johnny Depp színésszel, így ő lett a közös gyermekük, Billy keresztapja. Tim és Johnny nyolc filmben dolgoztak együtt, Helenával pedig hat közös projektjük van, legutóbb A magányos lovas című film során dolgoztak együtt.

Elton John és Lady Gaga

Amikor Elton John és férje, David Furnish szülők lettek, a 2011-ben született Zachary keresztanyja az énekesnő, Lady Gaga lett.

A pár úgy vélte, Gaga remekül teljesíti keresztszülői teendőit, amikor 2013-ban második gyermekük, Elijah megszületett, neki is a Mother Monster lett a keresztanyja.

Elton John és Victoria Beckham

Elton is egy híresség csemetéjének keresztszülője, aki mint nem más, mint az egykori Spice Girl és a focista David Beckham gyermeke. Sir Elton a keresztapja Brooklynnak és Romeónak, akik a páros két idősebb gyermekei. A srácok keresztanyja Elizabeth Hurley.

Victoria Beckham és Eva Longoria

Victoria kislányának, Harpernek a keresztszülője a Született feleségek című sorozatból ismert Eva Longoria. Egy interjúban elárulta, hogy ezzel ötszörös keresztszülő lett.

Elizabeth Hurley és Hugh Grant

2002-ben született meg Elizabeth fia, Damian, akinek a keresztapja Hugh Grant lett, aki Liz exbarátja.

A színész csak az egyike a keresztszülőknek, hiszen fia nyolccal büszkélkedhet, akinek az édesapja az üzletember Steve Bing. A keresztapai címmel rendelkezik Elton John, Denis Leary és Heath Ledger is.

Jake Gyllenhaal és Jamie Lee Curtis

Jamie Lee a keresztanyja Jake-nek. A színésznő közeli barátja Gyllenhaal szüleinek, a rendező Stephen Gyllenhaalnak és a forgatókönyvíró Naomi Fonernek.

Michelle Williams és Jake Gyllenhaal

A két színész (Jake és Heath) a 2005-ös Túl a barátságon film forgatásán ismerkedett meg. Michelle és Heath Ledger közös gyermeke, Matilda keresztapja Jake lett Ledger halála után 2008-ban.

Michelle Williams és Busy Philipps

Michelle gyermekének egy híres keresztanyát választott, akivel a Dawson és a haverok forgatásán találkozott. Ő pedig Busy Philipps, akivel a munkálatok után is jó barátok maradtak.

Busy Philipps és Lizzy Caplan

A két színésznő a Különcök és stréberek forgatásán ismerkedett meg egymással, majd Lizzy lett a keresztanyja Busy idősebb lányának, Birdie Silversteinnek, aki már ötéves elmúlt.

Jennifer Lopez és Leah Remini

Jennifer ikrei, Max és Emme születése után választotta Leah Remini színésznőt a keresztanyaságra, akivel már régóta barátnők.

Sting és Madonna

Sting és felesége, Trudie Styler a keresztszülei Madonna idősebb fiának, Rocco Ritchie-nek.

Brad Pitt és Bono

Brad Pitt és Angelina Jolie felkérték a U2 frontemberét, Bonót, hogy legyen keresztapja ikreiknek, Vivienne-nek és Knoxnak.

Sadie Frost és Kate Moss

Kate Moss és Sadie Frost mindig is közel álltak egymáshoz, főként akkor, amikor Sadie és exférje, Jude Law 2000-ben szülők lettek. Jude és Sadie lettek a keresztszülei Kate 11 éves lányának, Lila Grace-nek.

Jennifer Garner és Victor Garber

A két színész azóta ápol nagyon jó barátságot, hogy megismerkedtek az Alias forgatásán. Miután Jennifer életet adott idősebb lányának, Violetnek, felkérte Victort, hogy legyen ő a keresztapa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek