Starity

Selena Gomez megajándékozta rajongóját

2013. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő újabb Selenatort tett boldoggá, ezúttal egy repülőtéren lepte meg rajongóját.

hirdetés
Selena Gomez megajándékozta rajongóját

Selena Gomez soha nem arról volt ismert, hogy nem szereti a rajongóit és durván bánik velük. Nemrég halálos beteg rajongójával videochatelt és felajánlotta segítségét. Most újabb rajongója álmát váltotta valóra: épp a reptéren tartózkodott, amikor találkozott kis rajongójával, aki sajnos nem tudott jegyeket vásárolni koncertjére, mivel nem tellett rá a családjának – álítják a szemtanúk.

Miss Gomez VIP-belépőket adott a kislánynak, amelyekkel benézhet a kulisszák mögé is, majd egy képet is megosztott saját Twitter-fiókján, amelyen a kislánnyal látható, aki az ölében ül, itt számolt be az esetről, majd hozzáfűzte, hogy imád örömet okozni másoknak.

Egyébként úgy fest, máris elkezdte a munkálatokat következő albumához. Még nem tudni, hogy milyen irányzatot és hangzást céloz meg, de az biztos, hogy nem csak popszámok kapnak majd helyet rajta. Egyelőre viszont a nemsokára kezdődő turnéjára készül gőzerővel – barátaival még egy búcsúpartit is tartottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek