Starity

Bemutatták a világ legszexisebb reklámját — Irina Shaykkel

2013. augusztus 14. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz szépség, Irina Shayk – Cristiano Ronaldo barátnője – nem kis feladatot kapott. A világ legszexisebb nőjét kellett alakítania az Agent Provocateur fehérneműmárka és a rendező, Penélope Cruz kedvéért.

hirdetés
Bemutatták a világ legszexisebb reklámját — Irina Shaykkel

A reklámfilm igazi családi vállalkozás lett: Penélope Cruz, a rendező szerepet adott Mónica Cruznak, testvérének a reklámban, ám férje, az Oscar-díjas Javier Bardem is megjelenik a végén,szakmunkásként. Ha mindez még nem lenne elég, a promovideó aláfestő zenéjét Pen öccse, Eduardo Cruz keverte.

A rendezőnő, aki György herceg születésével egy időben adott életet második gyermekének, Irina Shayket, az orosz topmodellt kérte fel, hogy alakítsa a világ legszexisebb nőjét a reklámban.

A hatperces kisfilm sztorija egyszerű: egy sármos, szmokingos fiatalember egy luxusvillához ér, s amint belép a házba, látja, hogy egy buliba csöppent. A fülledt erotikától duzzadó házban rájön, hogy amint felteszi a napszemüvegét, a hölgyeket fehérneműben látja. A férfi elkapja egy gyönyörű nő (Irina Shayk) tekintetét, s végigköveti őt a kerti medencéig, mikor leveszi a szemüvegét, s a hölgyet immár a teljes valóságban látja egy szexis fekete fehérneműben. A srác elkábul a látottaktól, s a reklám kis meglepetéssel ér véget.. De nem akarjuk lelőni a poént!

Az Agent Provocateur filmjét egyébként Madridban forgatták, ami a Cruz– Bardem-família otthona is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek