Starity

Mesekönyvet hagyott a betörő Famke Janssennél

2013. augusztus 14. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland származású színésznő azt állítja, hogy valaki betört a New York-i otthonába és otthagyott egy hátborzongató mesekönyvet az ágya mellett.

hirdetés
Mesekönyvet hagyott a betörő Famke Janssennél

A betörésre a hétvégén került sor Greenwich Village-ben. Az X-Men sztárja elmondta a kiérkező rendőröknek, hogy a különös betörő a The Lonely Doll (A magányos baba) című könyvet hagyta az ágya melletti polcon.

A mese egy babáról és plüssmackókról szól, akik egyességet kötnek, hogy örökké együtt maradnak, ám a könyvsorozatban a hőhőst, Edithet meglehetősen gyakran elfenekeli egy plüssállat, ami a Mr. Bear (Medve úr) nevet kapta.

A rendőrség nem találta nyomát erőszakos behatolásnak, Janssen viszont közölte, hogy senkinek nincs kulcsa a lakásához és hogy a könyv nem az ő tulajdona.

A színésznőnek már 2005-ben meggyűlt a baja egy fanatikus rajongójával, aki leveleket, fotókat és képeslapokat küldött neki. Jelenleg is azt vizsgálják, vajon van-e kapcsolat a két ügy között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek