Starity

Bohóckodik legújabb klipjében Ewa Farna

2013. augusztus 14. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban látott napvilágot Lengyelország egyik nagy kedvencének legújabb videója. Ewa Farna újdonsága nagyon szórakoztató lett.

hirdetés
Bohóckodik legújabb klipjében Ewa Farna

Már régen hallatott magáról a fiatal énekesnő, már ami az új dalok megjelentetését jelenti, hiszen a rivaldafényből nem tűnt el teljesen, ugyanis, mint tudjuk, a lengyel-cseh SuperStar egyik mentoraként szerepelt.

A műsor már véget ért, így Ewa is visszatérhetett a zenei életbe: augusztus 12-én debütált legújabb klipje. Stílusa egy kicsit elüt az eddig megszokottól. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a szerzeménye egy új album előfutára lenne-e.

Az új slágert Leszek Wronka írta, Kuba Gryżewski volt a videó rendezője, operátora Tadeusz Kieniewicz. Kuba Bałdyga gyártotta a TV Working Stúdióban. A dalt a Magic Records adta ki.

A klipben Ewa egy úton sétálgat, amikor egy világító tornacipőpárra lesz figyelmes. Mire észbe kaphatna, már a lábán is találja azokat, és egy olyan világba röpítik, ahol bohócoknak kifestett fiatalokba botlik. A szomorúságból a vidámságba kerül. A videó vége felé a mágikus lábbeli le kerül róla, ennek ellenére is jól tudja magát érezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek