Starity

Cikizik Biebert: pucérra vetkőztek az Emblem3 tagjai

2013. augusztus 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gitárok előtt pózolnak a srácok, totál meztelenül – akárcsak Justin Bieber, akinek kiszivárgott privát fotóit már az egész internet látta.

hirdetés
Cikizik Biebert: pucérra vetkőztek az Emblem3 tagjai

Néhány nappal ezelőtt járták be a világhálót Justin Bieber pucér fotói, amelyeket a TMZ tett közzé. A képeken az énekes anyaszült meztelenül látható, mindössze egy gitárral takarta a péniszét.

Egy nappal azt követően, hogy a pletykalap közzétette a képeket, melyek egyikén például Justin a nagyija előtt áll egy szál semmiben, az Emblem3 kapott az alkalmon: „Hé, Justin! Kanadában vagyunk, és készen állunk egy kis dzsemmelésre!” – tweetelte a zenekar, mellékelve egy fotót az egykori x-faktorosokról, amelyen pucéran láthatóak.

Justin amellett, hogy pucér fenekét villogtatta, jó dolgokat is cselekedett a napokban: teljesítette egy májbeteg kislány álmát, majd tegnap Beverly Hills egyik utcáján állt meg a piros lámpánál, és egy hajléktalan lánynak pénzt adott. Az eseményről ő maga tudósított a Twitteren.

Az énekes egyébként Ashley Moore-ral tartózkodott a járműben, a The Sun forrásai szerint a Bouchon éttermet vették célba, amely az egyik leghíresebb és legkedveltebb hely a sztárok körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek