Starity

Christina Aguilera őrülten féltékeny Gagára

2010. augusztus 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera zenéjére korábban sokkal többen voltak kíváncsiak, s az énekesnő Lady Gagát okolja karrierje hanyatlásáért.

hirdetés
Christina Aguilera őrülten féltékeny Gagára

Christina Aguilera amerikai énekesnő csillaga egykor sokkal fényesebben ragyogott, mint mostanában. Régebben minden koncertjére szinte percek alatt elkapkodták a jegyeket a fanatikusok, most azonban ez már egyáltalán nem így van.

A fiatal anyuka legutóbbi albuma, a Bionic mindössze 200 000 példányban kelt el, ami csúnyán elmaradt a korábbi sikerektől. Christina úgy gondolja, hogy mindez Lady Gaga miatt van.

„Az emberek azt gondolják rólam, hogy utánozom Gagát. Éppen ezért kevesebben kíváncsiak a lemezemre és rám” – mesélte bánatosan az énekesnő.

A Gaga és Aguilera közötti harc nem most kezdődött. 2008-ban a Pokerface előadója azzal gyanúsította meg Christinát, hogy platinaszőke parókájával csak őt akarja utánozni. Pedig Christina sokkal régebb óta híres, mint Gaga, és a nő csak annyit válaszolt erre, hogy nem ismer semmilyen Gagát; és természetesen Mrs. Gaga megharagudott.

Hogy kinek van igaza, talán sosem derül ki. Az azonban biztos, hogy Christina legújabb albuma kedvéért teljesen kifordult önmagából. A korábban szende szőke lány vad, szexi, platinaszőke bombázóvá vált. Ami pedig elég sok mindenben hasonlít Lady Gaga stílusára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek