Starity

Kate Hudson unokaöccseivel reklámoz luxusmárkát

2013. augusztus 14. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor Kate Hudsont leszerződtették az Ann Taylor luxusmárka képviselőjének és arcának, hogy alakítsa a modern és a szabad felfogású háziasszonyt, nem kellett keresgélnie gyerekszereplők között. Kate unokaöccsei boldogan pózoltak a kamerának. Az eredmény? Íme!

hirdetés
Kate Hudson unokaöccseivel reklámoz luxusmárkát

Kate Hudson bátyjának, Oliver Hudsonnak kisfiai (az ötéves Wilder és a hároméves Bodhi) szerepelnek a színésznő mellett az Ann Taylor-reklámokban.

„A bátyám áthozza sokszor a fiúkat játszani a házamba, és a gyerekeim nagyon jól kijönnek velük. Nagyon közel állunk egymáshiz a családban, azt hiszem, elég összetartó famíliába születtem bele. Szóval az, hogy itt vannak és végigcsinálják velem a fotózást, hogy aztán New York és az egész ország-világ lássa őket a plakátokon, nem különösebben izgatja őket. Számukra ez az egész egy nagy móka” – mesélte nevete a gyönyörű szőke színésznő

A képeket Mikael Jansson készítette, s bár a fotós szerette volna, hogyha Kate saját gyerekeivel – a kilencéves Ryderrel és a kétéves Binggel – pózol, a kampányképek csodálatosan sikerültek. Kate már sok márka arca volt már, ám eddig ez a legkedvesebb számára – állítása alapján –, ugyanis az egész család szerepet játszik a képek megvalósulásában.




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek