Starity

Elkészült az Applause dalszöveges videója

2013. augusztus 15. 14:02   |   Szerző: MachineMagic

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanában kevésbé botrányos, de megjelenésével mindig meglepetést okozó popénekesnő, Lady Gaga (magyar idő szerint) ma pontosan éjfélkor tette közzé a hivatalos YouTube-csatornáján a klipet.

hirdetés
Elkészült az Applause dalszöveges videója

Az énekesnő tegnap este sokat váratta a rajongóit, mert este kilenc órakor tweetelte, hogy pillanatokon belül megjelenik, ettől függetlenül csak órákkal később, magyar idő szerint pontban éjfélkor jelent meg az Applause számához készült dalszöveg-videója.

A várakozás közben sem unatkozhattak a little monsterek, mert a V magazin közzétette az összes címlapot a 85. számhoz és új képek is kerültek ki a fotósorozatból.

Ez az első alkalom, hogy egy dalhoz ilyesfajta videót készített. A rajongók másodperceken belül elárasztották a YouTube videómegosztót, az első percben már több ezren tekintették meg és fejezték ki tetszésüket a videó alatt. Egyébként a Lady új slágere jelenleg 50 országban, köztük Magyarországon is első helyen áll.

A mostanában újra a nyilvánosság és a média kereszttüzébe került énekesnő az augusztus 25-én megrendezendő MTV Video Music Awards rendezvényen fogja előadni a számot először. Továbbá bejelentette, hogy szeptember 1-jén fellép az iTunes Zenei fesztiválon Londonban a The Roundhouse-ban. Ez lesz az énekesnő első koncertje, mióta megműtötték a csípőjét az év elején. A koncerten az énekesnő november 11-én megjelenő ARTPOP nagylemezéről hallhatunk majd dalokat. Azt is elárulták, hogy a koncerten egy 1 órás összeállítást hallhatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek