Starity

Nem hazudik a DNS: Scott Disick az apja Kourtney kisfiának

2013. augusztus 17. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete tört ki a botrány, miszerint Kourtney Kardashian kisfiának nem az addig őt nevelő Scott Disick üzletember az apja, hanem egy olasz származású, titokzatos modell.

hirdetés
Nem hazudik a DNS: Scott Disick az apja Kourtney kisfiának

Michael Grigenti, az olasz modell még 2008 nyarán találkozott egy fotózáson Kourtney Kardashiannal, majd állítása szerint párszor össze is jöttek, míg ki nem derült, hogy a lány terhes. A férfi azt állította, övé a gyerek, s ezt akár DNS-teszttel is kimutatja a nyilvánosság előtt.

Az eredmények közlésére hivatalos volt a sajtó is, ahogyan azt a család korábban megígérte, s az eredmény: negatív. A modell srác hazudott, a Kardashian család pedig pereli Michaelt rágalmazásért és a család nevének nyilvános „bemocskolásáért”.

Az érintettek nem kívántak nyilatkozni az ügyben. Csütörtök este, mikor az egész család távozott a Los Angeles-i kórházból, Scott mégsem tűnt valami vidámnak, ellentétben Kourtney-val és kisfiukkal.

Pár órávval később Scott – aki már maga is többször leégette a Kardashian családot a viselkedéséért – a Formula–1 örökösnőjével, Petra Ecclestone-nal és férjével, James Stunttal múlatta inkább az időt az egyik étteremben.

Ki tudja, talán mégis válságban Kourtney és Scott Disick házassága?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek