Starity

Szeptemberben jön a magyar X-Faktor negyedik évada

2013. augusztus 17. 08:08   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember elejétől újraindul a népszerű magyar zenés tehetségkutató, az X-Faktor. Ezúttal a műsor negyedik évadát nézhetjük majd minden hétvégén.

hirdetés
Szeptemberben jön a magyar X-Faktor negyedik évada
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Szeptember 7-én újraindul Magyarország egyik legnépszerűbb tehetségkutatója, az X-Faktor, ezúttal már a negyedik évadjával. A műsorban az előzőkhöz képest lesz némi változás: a már megszokott mentorokat (Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró) egy kivételével új bírák váltják fel – ezentúl Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és a régiek közül Geszti Péter dönt majd a versenyzők sorsáról. A műsort a VIVA ismert műsorvezetője: Istenes Bence és Lilu fogja lebonyolítani.

„Bencével hamar megtaláltuk a közös hangot. Szerintem jól kiegészítjük egymást, hiszen még a humorunk is hasonló. Örülök, hogy vele vezethetek műsort, ráadásul az X-Faktort” – árulta el Lilu. Bence hasonlóképpen izgatott az új évad kapcsán, akinek hatalmas örömet jelent, hogy egy ekkora nézettségű showműsor házigazdája lehet.

Az előző évekhez képest természetesen az idei válogatásra is rengetegen jelentkeztek, nagyon sokan szeretnének Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő nyomdokaiba lépni. Szeptember 7-én nyolc órától követhetjük nyomon az első adást, a kulisszatitkokra ezúttal az RTL II-n futó After X-ben derül fény.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek