Starity

James és Oliver Phelps újra jótékonykodnak

2013. augusztus 17. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres ikerpár, James és Oliver Phelps, ismételten segíteni kívánnak néhány alapítványnak azzal, hogy mezbe bújnak és focimeccset vívnak.

hirdetés
James és Oliver Phelps újra jótékonykodnak

A Leicester City Football Club abból a célból jött létre, hogy izgalmas focimérkőzéseivel minél több pénzt összegyűjthessenek és néhány alapítványnak egyelő arányban osszák azt szét. A szervezet legfőképpen az agyvérzés megelőzése ellen küzdő, a cukorbetegeket támogató, a családokat és a thaiföldi gyerekeket segítő alapítványokat kívánják támogatni. Amikor lehetőségük nyílik rá, megszerveznek egy-egy focimeccset és különböző hírességeket kérnek fel arra, hogy részvételükkel több nézőt toborozhassanak.

A lista most is hosszúra sikeredett és a megemlített nevek közül nagyon sok ismerősen csenghet, köztük a híres angol ikerpár, James Phelps és Oliver Phelps neve is, ugyanis a Harry Potter egykori George Weasleyje, nemrégiben jelentette be a hivatalos Twitter-fiókján, hogy az ő, illetve a testvére megjelenésére is számíthatunk majd október hatodikán, három órakor. Azt még nem tudni, hogy egy csapatban fognak-e játszani, ugyanis már volt rá példa, hogy egymás ellen kellett focizniuk.

A fiúk már igen-igen tapasztaltak ilyen téren, ugyanis nem egy alapítvány aktív támogatói és már több sporteseményen is részt vettek már annak érdekében, hogy a befolyó összeget jótékonykodásra fordíthassák.

Az eseményre gyerekeknek egy, illetve felnőtteknek tíz font lesz a belépő ára, amelyet már a Sellebrity Soccer hivatalos weboldalán meg lehet vásárolni. A mérkőzésen a két híres színész mellett különböző sportolók, műsorvezetők, illetve tévésztárok is fel fognak tűnni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek