Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Namie Amuro

2013. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop királynője, Namie Amuro 20 éves pályafutása során már több mint 300 magazin címlapján szerepelt. A rengeteg kép közül kiválasztottuk az öt legjobban és az öt legrosszabbul sikerült címlapfotót és megmutatjuk nektek.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Namie Amuro

A legjobb címlapfotók:

Glamorous (2013. április)

Az idei év áprilisában a Glamorous magazin ismét a japán énekesnőt kérte meg, hogy szerepeljen magazinja címlapján. A képen a Lanvin márkájú fekete miniruhában és a szintén fekete kalapban úgy pózol, mint egy igazi díva, sminkje és haja már csak ráadás.

WWD (2012 ősz)

2012 őszén Namie a WWD magazin címlapjára került, ahol egy fekete miniruhát visel aranyövvel, skót mintás Louboutin-cípővel, felkötött hajjal, kissé erősebb sminkben – úgy fest, akár egy igazi modell.

Aera (2008. május)

Az Aera 2008. májusi számában a címlapról Namie mosolyog ránk egyik kutyusával, Koto channal. A gyönyörű énekesnő kiengedett, sötétebb árnyalatú hajjal és egy spagettipántos, virágmintás ruhában látható. Nem estek túlzásba a Photoshoppal, igazán természetes fotót választottak a címlapra.

NONNO (2008.augusztus)

A 35 éves énekesnő csak úgy tündököl a NONNO magazin 2008-as augusztusi számának borítóján! A gyönyörű Suzuki Takayuki-ruha pompásan áll Namién, megjelenését H.P. FRANCE Bijoux-ékszerekkel fokozták a stylistok. A kicsi sárga kalap pedig márcsak hab a tortán.

Sweet (2006. május)

A Sweet címlapján a tavaszt idéző rózsaszín Blu marine-ruhában mosolyog vissza ránk Namie eléggé visszafogott sminkben. A stylistok rózsás kiegészítőkkel tették még üdébbé a megjelenését, ezzel a fiatalos összeállítással pedig elérték a kívánt hatást: Namie-ről elmondhatnánk, hogy mindössze 18 éves!

A legrosszabb címlapfotók:

ViVi (2013. június)

Hiába Namie Amuro szerepelt a ViVi magazin borítóján a legtöbbször – az idei évben a címlapkép nem a legjobban sikerültek közé tartozik, hiszen úgy néz ki, mint aki mindjárt elalszik!

ViVi (2009. augusztus)

A Sweet magazinnak sikerült eltalálnia a tökéletes kislányos hatást, de a ViVi kicsit mellélőtt: Namie parókát visel, és annyira ártatlanul fest a címlapon, hogy akár tinipornót is reklámozhatnának arcképével.

ViVi (2006. június)

Szinte a felismerhetetlenségig retusálták a japán énekesnő arcát, rá sem lehet ismerni, és szinte minden arcvonását is elvesztette – egy egyiptomi bronzszoborra hasonlít leginkább.

ViVi (2004. november)

Nem tudjuk, hogy éppen mi járt a szerkesztő fejében, ugyanis ennél a képnél is túlzásba esett, és a pirosítóval az arcán úgy néz ki, mint aki legégett a napon.

FRAU (2003. november)

Mi is nehezen találunk szavakat erre a képre.. nem tudjuk, hogy Namie haja vagy ruhája a rosszabb, ráadásul a szürke–kék színek sem harmonizálnak egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek