Starity

Josh Duhamel: „Apának lenni szórakoztató lesz”

2013. augusztus 18. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh Duhamel nem bír magával, amióta felesége, a híres énekes-színésznő, Fergie első gyermeküket hordja a szíve alatt.

hirdetés
Josh Duhamel: „Apának lenni szórakoztató lesz”

Nemrég Josh Duhamel bejelentette, hogy a kisbaba, akit várnak, fiú lesz, és már számtalan alkalommal mesélte el, mennyire izgatott az apaság miatt. A színész elmondása szerint, apának lenni szórakoztató munka lesz.

A Transformers sztárja, ezuttal az E! Newsnak adott nyilatkozatott: „Tudod, hogy mennyire izgatott vagyok a dolog miatt? Napról napra csak növekszik bennem ez az érzés. Mert kisfiú lesz, és hallottam már olyat, nem is egyszer, hogy nekik szokásuk a szülőket szembepisilni. Én is akarom ezt látni, amikor kicserélem a pelenkát! Jó lesz végre látni is, és nem csak hallgatni, ahogy mások mesélik.”

Nemrég a színész felesége is elmondta, hogy Josh mennyire támogatja a terhessége alatt: „Mindig a hasamhoz hajol és énekel, meg beszélget a kicsivel. Annyira szerencsés vagyok, hogy ilyen rendes hozzám. Josh elképesztően csodálatos apa lesz, megvannak benne a szülői ösztönök.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek