Starity

A szerelmet keresi a néhai született feleség

2013. augusztus 18. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A néhai született feleség ismét a szerelmet keresi, hiszen már 2003 óta nem volt senkije, és reméli, hogy hamarosan megtalálja élete párját.

hirdetés
A szerelmet keresi a néhai született feleség

Teri Hatcher 2003-ban vetett véget második házasságának, Jon Tenney színésszel, akivel kilenc évig tartott a házasélete. Elmondása szerint újra szerelmet keres, és ebben nem más segít neki, mint volt kolléganője, Vanessa Williams.

Teri elmondta a MailOnline-nak, hogy ő és Vanessa jó barátnők: „Én és Vanessa nagyon jóban vagyuk, konkrétan ő az első személy, aki rávett, hogy újra randizni merjek, amit már több mint két éve nem csináltam” – mesélte a Repcsik sztárja.

Hatcher szeretne valakit találni, akivel megoszthatja életét, most, hogy lánya, Emerson már tinédzser. Elmondta, hogy nagyon szerencsés, azoknak a tapasztaloknak hála, amiket az évek során szerzett, és elmondta, hogy jelenleg a nagy Őt keresi, és nem vágyik kalandokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek