Starity

Shailene Woodley jótékony célra adományozza a haját

2013. augusztus 18. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spectacular Now sztárja, Shailene Woodley ezen a hétvégén megszabadult szép hosszú fürtjeitől, ugyanis szerepet kapott a John Green-regény, a The Fault In Our Stars filmváltozatában.

hirdetés
Shailene Woodley jótékony célra adományozza a haját

A 21 éves színésznő egy rákbeteg tinédzsert, Hazel Grace Lancastert alakítja – és a hajvágás után megbizonyosodott arról, hogy az „áldozata” nem lesz hiábavaló.

A Tumblr-oldalán bejelentette, hogy a haját a Children With Hair Loss (CWHL) (Gyerekek, akik elveszítették a hajukat), jótékonysági szervezetnek adományozza – a CWHL minden gyermeknek, aki betegség miatt veszítette el a haját, parókát készít.

Woodley, John Green és a készülő film producere, Wyck Godfrey most arra szólította fel az embereket, hogy kövessék a színésznőt és csatlakozzanak a #HairForHazel csapathoz.

„Van valamelyikőtöknek húsz centi felesleges haja? Vagy talán ismertek egy barátot vagy családtagot, akinek van? – írta Woodley a blogjában. – Ha igen, akkor fontoljátok meg, hogy CSATLAKOZTOK A #hairforhazel CSAPATHOZ! Én már rávettem az anyukámat és talán néhány barátomat is sikerül.”

A The Fault in Our Stars két rákbeteg tinédzser romantikus kapcsolatáról és bizonytalan jövőjéről szól.  Ansel Elgort, aki a Divergent című sci-fi thrillerben is játszik Woodley-val, alakítja majd a pár másik tagját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek