Starity

Új információkat derített ki a rendőrség Lady Diana haláláról

2013. augusztus 18. 20:08   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Diana hercegnő lassan 16 éve halott, de még mindig nem tiszta a halál pontos körülménye. A britek újabb hírekkel szolgálnak.

hirdetés
Új információkat derített ki a rendőrség Lady Diana haláláról

Lady Diana és szeretője, Dodi al-Fayed egy végzetes napon, 1997. augusztus 31-én szálltak autóba és vesztették életüket. A brit rendőrség újra átnézte az ügyet, azt állítják, hogy új tájékoztatót tudnak mondani a halál körülményeiről.

A Scotland Yard elutasította, hogy részleteket áruljanak el Harry és Vilmos herceg anyjáról, csak szombaton a közleményekből fogunk újat megtudni, mivel a rendőrség speciális bűnözésre és végrehajtásra szakosodott egysége vizsgálatokat fog végezni.

Hangsúlyozták, hogy nem indítanak újra nyomozást a Diana és Fayed ellen elkövetett gyilkosság okozója ellen.

A Telegraph is nyomozott az ügyletben, azt állítja, hogy a brit hadseg egyik tagja ölte meg a The Queen Of Heartsnak is becézett hercegnőt. Évek során sok összeesküvés-elmélet szült ilyen állításokat, de a rendőrség még nem nézett utána a dolgoknak ez idáig, amit a The Telegraph csak hallatlannak titulált.

A brit bíróság 2008-ban Wales hercegné és egyiptomi szeretője, Fayed jogtalan emberölésével vádolta az autóvezetőt, aki alkohol befolyása alatt meggondolatlanul, gyorsan vezette a járműt. Nem kizáró tényező az őket vakmerően üldöző lesifotósok sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek