Starity

Sztárok, akiknek bejött az ombre haj III.

2013. augusztus 19. 19:07   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok imádják az ombrét, a mostanában igencsak divatos hajfestési módot. Van, aki melléfog vele, másoknak viszont nagyon jól áll.

hirdetés
Sztárok, akiknek bejött az ombre haj III.

Cikksorozatunkat folytatjuk: újabb hét híresség gyönyörű, színátmenetes frizuráját csodálhatjátok meg.

Jessie J

Habár az énekesnő mostanság rövid, szőke hajjal hódít, volt idő, hogy ilyen haja is volt.

Az ombre igen jól állt sztárunknak, akiről áprilisban, az Elle Women In Music esten készültek ezek a fotók. A képen a haja vége enyhén hullámos, de a legtöbbször szögegyenesre vasalta egykori hosszú frizuráját, amibe a képen láthatón kívül került már rózsaszín, piros és lila is – ombre módon.

Lea Michele

A Glee egyik legnépszerűbb sztárja, Lea Michele is kipróbálta már az ombrét. Lea mind a hullámos, mind az egyenes hajat szereti, hol így, hol úgy hordja frufrus frizuráját, ezek a képek a Screen Actors Guild Awardson készültek idén januárban.

Rihanna

A népszerű énekesnő a 2013-as Grammyn mindenkit elvarázsolt, nemcsak ruhájával és tökéletes sminkjével, hanem ombre hajával is. Rihanna dús hajzuhatagát remekül feldobja a színátmenet.

Jennifer Lopez

JLo már nem húszéves, ám ez nem akadályozza meg abban, hogy mindig csinos és divatos legyen. A 2013-as Los Angeles-i Golden Globe-díj-átadón nemcsak gyönyörű ruhában, hanem pazar frizurával is mutatkozott, ami nem mellesleg ombre.

Ashley Tisdale

A High Scool Musical egykori sztárja szereti váltogatni a hajszínét. Amikor berobbant a köztudatba, még szőke volt, és azóta e hajszín többféle árnyalatát is kipróbálta már, idén áprilisban pedig ombre hajjal fotózták le egy filmpremieren.

Beyoncé

Beyoncé nem a szokásos ombrét kérte fodrászától, ugyanis a hajtövénél ugyanolyan árnyalatú a haja, mint a végeinél, a kettő között pedig barna színben pompázik a frizurája.

Olivia Wilde

A bájos színésznő megmutatta, hogy az ombre nemcsak hosszú hajban mutat jól. Vállig érő frufrus frizurája remekül kiemeli szépségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek