Starity

Klippremier: Enrique Iglesias - Turn The Night Up

2013. augusztus 19. 21:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt napvilágot látott a spanyol énekes legújabb angol nyelvű videoklipje, a Turn The Night Up, amely a második verzió ehhez a dalhoz.

hirdetés
Klippremier: Enrique Iglesias - Turn The Night Up

Nemrég megjelent Enrique Iglesias legújabb videoklipje, amely a Turn The Night Up című dalhoz készült. A kisfilm a második verzió ehhez a számhoz, ugyanis nem is olyan régen megjelent egy, a rajongók közreműködésével készült videó is. A legújabb, zenecsatornákra szánt változat abban hasonlít elődjéhez, hogy szintén a bulizást helyezi előtérbe, amely a dal jellegét tekintve nem is olyan meglepő.

A videoklipben – persze a fülbemászó dal és a jóképű énekes mellett – a képi világ figyelemre méltó és a kamera mozgása sem éppen mindennapi. Ahogy az lenni szokott a hasonló témájú videóknál, ezúttal is gyönyörű lányokat láthatunk benne és a szemfülesek észre is vehetik, hogy a dalban felcsendül a sztár korábbi slágere, az I Like It is.

Enrique egyébként nemrégiben egy interjúban mesélt közelgő, új albumáról, amelyről annyit mondott, hogy aki arra számít, hogy a lemez a Turn The Night Up által bemutatott hangzásvilágot képviseli majd, az téved, ugyanis előző, Euphoria című lemezéhez hasonlóan ez is több zenei stílust képvisel majd.

Ő maga úgy fogalmazott, hogy az első kislemez nem határozza meg az album stílusát. Emellett pedig azt is érdemes megemlíteni, hogy hamarosan megjelenik az énekes új kislemeze is, amely a Loco címet kapja és spanyol nyelvű lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek