Starity

Niall Horan egy ír kocsmát akar vezetni

2013. augusztus 20. 10:10   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan egy ír kocsmába akarja befektetni a pénzét, mert ha nem lett volna híres énekes, akkor Danny Byrnes kocsmájában dolgozott volna.

hirdetés
Niall Horan egy ír kocsmát akar vezetni

Niall a pénzének a nagyobb részét egy kocsmába akarja befektetni, a szülővarosában lévő Danny Byrnes bárját akarja újra rendbe hozni.

A 19 éves csillag terveiről mesélt egy bennfentes a Daily Star újságnak: „Többször is zenélt a gitárjával ott, mielőtt felfedezték az X-Faktorban. Niall most a fejébe vette, hogy felújítja a helyet, és rock and roll-kocsmát csinál belőle. És a 20. születésnapján egy nagy partit tart majd ott.”

Mivel az Egyesült Államokban 21 éves kor alatt nem lehet alkoholt fogyasztani, így a Best Song Ever énekese alig várta, hogy visszamenjen az Angliában megrendezett V fesztiválra, és kedvére fogyaszthasson alkoholt. „Ne aggódj, én is nagyon fogok mulatni, mint akárki más...” – mondta.

A rajongók viszont fel voltak háborodva, mert állításuk szerint, senkit sem engedtek a fiú közelébe. „Niall testőrei nem engedték meg senkinek, hogy akár egy képet is csinálhassanak vele. Sőt még a barátait se engedték oda hozzá, mi, rajongók idegesek voltunk, hogy nem engedtek oda hozzá, de szerintem Niall barátai még idegesebbek voltak” – árulta el az egyik rajongó, aki a fesztiválon tartózkodott. Egy biztos: ha Niall valóban bárt nyit, az egyik leglátogatottabb ír szórakozóhellyé nőheti ki magát, tekintve, hogy tömve lesz One Direction-fanatikusokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek