Starity

Robert Pattinson egy vagyont fizet bérelt házáért

2013. augusztus 20. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson Beverly Hillsben bérel egy házat, amiért mondhatni egy vagyont fizet, hiszen havonta 3,7 millió dollárt penget ki a bérleti díjra.

hirdetés
Robert Pattinson egy vagyont fizet bérelt házáért

Annak ellenére, hogy Kristen Stewart hisztérikus rohamot kapott, miután Robert elhagyta Los Felizt, a színész úgy látszik, hogy mégis jól érzi magát. Nemrég Beverly Hills-ben bérelt egy újabb ingatlant, amelyért egy vagyont, vagyis 3,7 millió dolláros bérleti díjat fizet.

Az ingatlan amelyet Robert bérel, korábban olyan sztárok rezidenciájaként szolgált, mint Gwen Stefani, Hilary Duff és Britney Spears. A ház öt háló- és hat fürdőszobát tartalmaz, valamint a 90210 luxuskörnyékén található.

Az ingatlan ugyancsak modern készülékekkel van felszerelve, amibe beletartozik egy teljesen modern konyha, és egy sportbár is, ahol Rob majd szórakoztathatja az őt meglátogató vendégeket, valamint gyógyfürdőt is tartalmaz, ha esetleg a színész egy kis nyugalomra és kényeztetésre vágyna.

Annak ellenére, hogy Robert elhagyta azt az ingatlant amelyben közösen élt Kristennel, informátorok szerint a pár újból belevágna kapcsolatuk felmelegítésébe: „Valószínűleg ismét egymás mellett kötnek ki, hiszen Rob teljesen odavan Kristenért.” – mesélte egy közeli barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek