Starity

Doug Hutchinson felesége egyre feljebb tör

2013. augusztus 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár éve mindenkit megdöbbentett, mikor Doug Hutchinson feleségül vette a nála jóval fiatalabb lányt. Mostanában egyre több felkérést kap a fiatal feleség.

hirdetés
Doug Hutchinson felesége egyre feljebb tör

Két éve vette el Doug Hutchinson, a Halálsoron gonosz börtönőre a nála jóval fiatalabb Courtney Stoddent, aki akkor csak 16 éves volt, és sokan úgy találták, az egész házasság csupán a pénz miatt köttetett. Tavaly, az akkor már 18 éves lányt pornófilmben való szereplésre kérték fel, azonban ezt nem vállalta, mert nem így akarta elkezdeni hőn áhított karrierjét. Mielőbbi sikereinek érdekében testének több pontját plasztikai műtéttel próbálta szebb tenni, sikertelenül, azonban ő maga kétségtelenül elégedett a végeredménnyel.

Courtney-t most felkérték, hogy vállaljon főszerepet az angol Big Brother új évadában – férje nélkül. A lány örül a felkérésnek, azonban ennek természetesen csak üzleti okai vannak, hiszen a producerek szerint jót tesz a műsornak, ha egy ilyen fiatal, vad lány kerül a műsorba, hogy megbolygassa a szálakat.

A fiatal ara azt is elárulta, hogy ő és párja szexterápián vesznek részt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek