Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Ariana Grande

2013. augusztus 22. 23:11   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande már régóta a sztárvilág részese. Rengeteg eseményen vett már részt, gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhákkal kápráztatta el a nagyérdeműt, viszont néha ő is mellényúlt. Nézzük a legjobb és legrosszabb választásait!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Ariana Grande

Alkonyat: Hajnalhasadás 2. rész premierjén (2012)

Ariana a Hajnalhasadás 2. részének premierjére érkezett ebben a káprázatos Dior-ruhában.

A gyönyörű virágmintás ruhát csupán egyetlen ékszerrel, egy Zafira-fülbevalóval egészítette ki. Kijelenthetjük, hogy Miss Grandére több szem tapadt, mint az est női főszereplőjére, aki az akkori premierre egy igazán merész ruhát választott.

Emmy-díj-átadó (2012)

A Victorioust 2012-ben jelölték az Emmy-díjra. A női szereplők mind vörös ruhába öltöztek, így Ariana Grande is.

Ari egy Contrarian-ruhát vett fel, Badgley Mischka-cipőket húzott és Swarowski-ékszereket választott. Gyönyörű!

A Snow White Christmas Opening Night (2012)

A Hófehér karácsony nyitóestjén a vörös szín tarolt – nemcsak Ariana esetében, hiszen ünnepi hangulathoz méltón a legtöbb híresség vörösben pompázott. Az énekesnő sem lőtt mellé, hiszen az oldalt található kivágások érdekessé és merésszé teszik a rucit.

Grammy-díj-átadó (2011)

Ariana a 2011-es Grammyre egy fehér BCBG-miniruhában érkezett, hozzá pedig Jimmy Choo-cipőket húzott. Egyszerű, mégis nagyszerű választás volt.

Broadway in South Africa (2011)

A 2011-es Broadway in South Africa premierjén egy fehér–szürke koktélruhában jelent meg, melynek érdekessége, hogy oldalt egy rózsa díszíti. Cipői és ékszerei Jimmy Choótól származnak.

A legrosszabb ruhákban:

Born Yesterday Premier (2010)

Bár Ariana mindig tökéletesen öltözködik, néha ő is mellényúl. Ezt bizonyítja ez a ruha is, amely nagyon öregíti. A szabás és a színvilág sem illik hozzá, leginkább egy első trimeszterben lévő kismamának ajánljuk.

JustJaredJr-interjú (2013)

Ariana idén a Just Jared Jr.-nak adott interjúra ebben a pocsék összeállításban jelent meg. A TopShop-nadrág a hippikorszakra emlékeztet minket, és egyébként is rettenetes áll Grandén.

Do Something Awards (2011)

Tetszésünket a 2011-es Do Something Awardson viselt ruhája sem nyerte el, főként a flitter a ludas, ha egy pántos vagy pánt nélküli miniruha mellett döntött volna, valószínűleg az est fénypontjává vált volna.

Project Angel Food (2011)

Kijelenthetjük, hogy a PAF-en viselt ruhája élete legrosszabb döntése volt. A mellrésszel talán még nem is lenne gond, de mintha pomponokból ragasztotta volna össze ezt a förtelmes szoknyát. A cipővel érte el mindössze a hercegnős hatást, vésd az eszedbe, Ariana: a hercegnők nem úgy néznek ki, mint a ludak!

Pantages (2011)

Bár Arianának a legjobban a vörös szín áll jól, még ezzel is képes mellélőni – 2011-es Pantages vörös szőnyegén ebben a felfújt miniben jelent meg, amelyet leginkább a szoknyarésznél lévő szabás csúfított el – vagy talán beépített szélgép van a popójában?

Ugyanez a ruha testhezálló változatban sokkal jobb lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek