Starity

A brazil modellek nem szeretnek pucéran pózolni

2013. augusztus 22. 12:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két brazil modell, Alessandra Amobriso és Isabeli Fontana jelenleg a Pirelli 2013-as kalendáriumát promózzák, mégis válaszoltak a sajtó kényes kérdéseire. Egyik meglepő nyilatkozatuk szerint, bár sokszor megkívánta volna munkájuk, mégsem voltak képesek teljesen pucéran modellt állni.

hirdetés
A brazil modellek nem szeretnek pucéran pózolni

A CUT című magazinnak Alessandra elmondta, hogy habár sok fotózásán és magazinszereplésén úgy látszik, mintha ruha nélkül pózolt volna, az igazság az, hogy testszínű fehérneműt viselt mindenhol, s azt Photoshoppal eltávolították a szerkesztők.

„Igazából sohasem pózoltam teljesen meztelenül. Soha nem szerettem mutogatni a testem, mindig eltakartam a melleimet a kezeimmel vagy egy darab ruhával, és testszínű bugyikat hordtam a fotózások alatt” – mesélte Alessandra, aki egyébként nem az egyedüli a szakmában.

A kérdéshez a Pirelli-kalendárium másik brazil szupermodellje, Isabeli Fontana is hozzászólt, aki egyöntetűen bólogatott, s kijelentette, hogy ő sem pózolt még meztelenül.

A kijelentést azért elég megdöbbentő hallani, mert a modelleknek szinte kötelezően „törvénybe van foglalva”, hogy egyszer bizony át kell esni a tűzkeresztségen... A legtöbbjük legalábbis már megtette.

Isabeli és Alessandra tehát ritka kivételek: Miranda Kerr, Karlie Kloss, Daria Werbowy, Natasha Poly és Anja Rubik például már pózoltak totálisan meztelenül, de Christine Teigen is állt már pucéran kamera előtt, Heidi Klum pedig még az Instagramra is meztelen fotóit tölti fel – ám a brazil szépségek ebbe nem mernének belevágni – fehérneműmodell-múltjuk ellenére sem.

Alessandra (fent) és Isabeli (lent) ezen képei sem Photoshop-mentesek – alsónemű legalábbis biztosan volt rajtuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek